Trött.

Här ligger jag nu och tittar på Gossip Girl, helt slut! Tog precis ett bad och blev så himla trött efteråt. Har varit en lång dag framför datorn idag, det känns i ögonen.
Har sprungit fram och tillbaka ner till tvättstugan nu och det är fortfarande tvätt kvar där nere som jag måste ner och hämta snart. Orka! Willen följer alltid med som sällskap och hittar på allt möjligt bus nere i tvättstugan. Man måste gå i en lång korridor i källaren för att komma till tvättstugan och där tar han fart och flyger fram till tvättstugedörren. Det är lite läbbigt där nere tycker jag! Alltid haft nån slags obehaglig känsla för tvättstugor och källare. Sett alldeles för mycket skräckfilm. Tur att jag har Willen med mig.


Där står han, min räddare i nöden.

Kommentarer
Postat av: Emma

fin header :)

2009-03-31 @ 20:48:12
URL: http://emmasfotoo.blogg.se/
Postat av: Emma

Från magotarm.se: "Många människor lever med sjukdomen kolon irritabile, känslig tarm eller IBS (Irritable Bowel Syndrome) som den även kallas.

Sjukdomen kan med fog räknas som en av de stora folksjukdomarna och olika undersökningar pekar på att mer än tio procent av den vuxna befolkningen har IBS/kolon irritabile. Det är en medicinskt sett, godartad sjukdom men den kan vara besvärlig att leva med och i vissa fall invalidiserande."Min mage är en ballong :( jag är har ju normalkroppsbyggnad; men magen är tyg gravidliknande.. + att den gör ont tyå jämt..

2009-03-31 @ 20:59:50
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Hälsa Maria att det kanske kan vara IBS. Står en del om det på nätet. Jag går på akunpunktur och ska börja med zonterapi för att må bättre..vi hörs! (måste ju ses nån gång också!)kram

2009-03-31 @ 21:08:19
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: Åh, yoghurtglass är ju också himla gott. men det är lite svårt att fixa själv hemma :P

2009-03-31 @ 21:56:30
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Elena

En solig sommardag, är du inomhus då eller ute? =)

2009-03-31 @ 22:32:28
URL: http://elenasobrino.blogg.se/
Postat av: Anonym

ush jag är uppe med tuppen men ville bara önska dig en bra onsdag :)

2009-04-01 @ 05:55:56
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.se/
bloglovinNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0