Vi lever i ett ytligt samhälle.

Tyckte det här videoinlägget var väldigt bra! Framförallt väldigt bra gjort av en bloggare som är en av våra största bloggare i Sverige. Hon vet vad hon pratar om och jag är tacksam för att hon lade upp det här. Tack Stina.



När man går in på yngre personers bloggar och läser deras inlägg så handlar det nästan alltid om smink, mode, viktnedgång och fest. Jag är själv en ytlig person men dom som känner mig känner mig verkligen in på djupet. Jag tycker det är viktigt att denna ytlighets hysteri får en vändning snart och att människor börjar läsa bloggar som är intressanta, inte för att någon har pengar eller är plastiksnygg. Innan jag började blogga så tyckte jag att samhället var otroligt utseendefixerat redan, men insåg nog inte hur pass illa det egentligen är förrän jag började blogga förra året. Blogg världen är otrolig och det tycks bara bli värre och värre.

Later.

Inte alls avis.

Idag så åker några av mina vänner och även min syster med hennes vänner på U2 koncerten i Göteborg. Jag är så avis så jag är knäsvag! Fyfasen så häftigt! Det coola med U2 är ju att de alltid har sin runda scen och att de ofta spelar sina gamla klassiker och inte bara massa nytt. Nu har ju iförsig inte dom så mycket nytt men endå. Det häftigaste live framträdandet jag vet är detta. With or without you, när han drar upp en tjej som får ligga bredvid honom och titta upp i taket tillsammans med honom till denna underbara låt. Jag säger bara en sak tjejer och killar, NJUT av U2 koncerten och ring gärna mig när dom spelar With or without you! Later.





Update: Jag har världens bästa Maria som ringde mig när ju den låten kom på koncerten!! Häftigt!!

Kan jag lägga ner?

GOMORRON! Neeej så fan heller. Är vaken och pigg igen klockan fem, tredje dagen. Vaknar av Kakas klocka. Nu ska jag proppa i mig en macka eftersom att jag är hungrig på morgonen som vanligt och sen ska jag gå och lägga mig igen! Jajje.

Hoppas ni får en kanondag! Jag tänker sova till minst tolv idag.

Later.

Home finally.



Oj vilken dag! Idag har jag hunnit massor! Träffade upp Emma vid elva tiden och vi gick och köpte fika på Ica och sen hem till henne. Sen kom Elin och vi satt och pratade gamla minnen, skrattade och det kändes precis som om man var liten igen. Det känns det i och försig alltid när det gäller mig. Riktigt mysigt var det i allafall. Dags att börja hänga igen tycker jag! Emma lekte med Willen men insåg ganska så snart misstaget att ens börja leka med honom. Han är ju inte direkt den som tröttnar. OM man säger så.



Fick skjuts hem lite senare och mötte upp mamma. Vi åkte till Skultuna och shoppade ugnsformar och smycken ifrån mitt favvo märke SNÖ. Åk dit! Halva priset. Just great! Vi passade på och fika lite där oxå. Så idag har jag smällt i mig både en muffins och en negerboll. Yummie!

Armband ifrån SNÖ.



Och halsband ifrån detta underbara märke.




Sen åkte vi och handlade... Jag handlade inför i morrn när Maja och Mogge kommer. Ska bli så himla mysigt. Svängde naturligtvis förbi djuraffärn och köpte en ny tuggring och kex till Willepille. Det tog han tacksamt emot när jag kom hem kan jag lova. Tog bort två fästingar på honom idag igen. Det är massvis runt om i stan! Så se upp med era små vovvar!



Nu har jag precis suttit på en tvättmaskin och ska ta och varva ner lite inför kvällen.

Kram!



Happy Thursday.

Vad fan är det med mig och mornar nu för tiden? Jag vaknar klockan fem och är klarvaken och hungrig! Gick och la mig jätte sent igår och kunde inte somna och sen vaknar jag så tidigt?? Så himla konstigt! Idag känner jag mig så himla glad! Kan ju vara för att jag är dödstrött, vem vet. Needå. Jag är på strålande humör. För det första så ska jag träffa min kära gamla barndomsvän Emma idag. Hundra år sen, och vi har sååå mycket minnen att prata om. I morgon så kommer Maja och Mogge hit. Vi ska äta lite mat, dricka vin och umgås helt enkelt. Ska bli superduper! Nu ska jag äta frukost då jag snart svälter eftersom jag suttit här och läst mina favvobloggar sen klockan sex.

Later.




Supergammal bild! Men jag gillar den endå, den är cool.

Tips från coachen.

Om du har kluvna hårtoppar så är Schwarzkopf Gliss Hair Repair det bästa om du inte har pengar till att köpa någon mega kur hos Frissan. Jag använder det varje gång jag duschat. Handdukstorka håret och ta sedan lite grann och fördela i topparna. Ibland har jag även lite i hårbotten eftersom att det består mestadels av olja och är perfekt för torr hårbotten. Den håller hur länge som helst och finns att få tag på på Ica. Det är sällan billiga produkter funkar på mitt hår men den här är det bästa i lågpris väg.



Later.


Pocket i all ära.


Jag älskar pocketböcker. Tycker att dom är mycket behagligare att läsa och dom är oftast billigare än orginalet. Idag fick jag hem ett paket ifrån CDON som jag beställt för två dagar sen. Så snabbt gick det att få hem tre böcker som jag länge velat läsa. De har en kampanj där man kan köpa 3 pocket för 99 kr. Hur bra som helst. Nu är det bara att sätta igång och läsa då.... problemet är ju vilken man ska börja med?



Till kampanjen.




Min morgon.


Morrn morrn. Här är jag och Willen uppe tidigt idag. Vaknade klockan fem och var pigg som en nötkärna så jag masade mig ut och gick. När jag väl kom ut så var jag inte så pigg längre... dock. Det var lixåm bara som det kändes... innan. Men riktigt riktgit skönt nu efteråt. Var super hungrig när jag kom hem så gjorde världens smarrigaste frukost. Färska jordgubbar! Yummie! Idag så ska vi ut med båten antagligen. Får se om Maria hakar. Det verkar ju bli riktigt kanonväder i allafall.





Kommer ni ihåg såna här näsor... som man hade på näsan när man var liten....?



Ha en underbar dag så hörs vi lite senare...

Puss puss.


Mammoth.

Har precis tittat klart på en film, Mammoth.
Riktigt gripande film, men otroligt bra!






Tidigare idag så tog vi en rejäl vända i spåret. Riktigt skönt, solen tittade oxå fram och det blev helt plötsligt riktigt varmt!

Såhär trött var Willen när vi kom hem.





Senare på kvällen och till filmen så gjorde jag min otroligt goda lax som jag pratat om tidigare. Receptet finner ni HÄR.




Natti natti.

Update.

Lyx lyx, känns det som att få hit en egen tvättmaskin. Har precis käkat lite lunch och städat lite. Det ska bli så härligt att slippa använda tvättstugan där alla i huset tvättar. Känns så mycket renare då. Lovely.

Idag är det pissväder igen. Lite sol som tittar fram emallan de mörka molnen emmellanåt men absolut inget sommar väder. Tycker synd om alla som har sin semster nu. Kan dom inte få lite sol nu!

Fick ett par ursöta örhängen av mamma för ett tag sen.




Dom är från Vila.

Nu blir det powerwalk med Willepille.

Later.


Vad gör INTE människor för pengar?



Hur sjukt är det inte? Man tillåter en annan individ att lida igenom hela sitt liv för att man ska tjäna pengar på de. Jag mår illa! Vad gör INTE människan för pengar snart?

nollnionollsjutjugosju.

Hallådär!
Har precis kommit hem efter lite grillning och födelsedagsfirande hemma hos Kakas pappa. Han fyllde nämligen hela 48 år. Den här dagen har varit en av de slöaste dagar jag varit med om. Inte gjort någon nytta alls så har verkligen inte haft någonting att skriva om. I morgon blir det andra bullar, då ska vi installera in tvättmaskinen! Yeeey. Äntligen.




Vi hade bara julpapper hemma... :)



Natti natti.



Lätt kladdkaka och Lätta Chokladbollar.

Här kommer ett par praktiska recept för oss tjejer som oftast älskar choklad men som inte vill ha 10 kg bilring runt midjan!


1 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 tsk vanilj socker
2 st ägg
4 msk kakao
1 krm salt
1 dl kesella
1 dl vetemjöl

1 tsk smör eller margarin till formen

Florsocker till garnering.



1. Smörj och mjöla en rund form med löstagbar kant, sätt ugnen på 175 grader

2. Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao och salt, tillsätt sedan kesella och mjöl och rör ihop till en jämn smet.

3. Fördela smeten i formen och grädda i 25 minuter.

4. Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär






75 g lättmargarin
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
1 tsk snabbkaffe
2,5 dl havregryn



1. Rör margarin, socker och vaniljsocker tills det blir jämnt och vitt.

2. Blanda i kakaon och kaffepulvret.

3. Tillsätt havregrynen och blanda väl.

4. Forma till 20 små runda bollar och rulla dem i pärlsocker
.

Tjillevippen.

Hej hopp gummisn***!

Hoppas alla mår bra och inte är för bakis efter erat festande igår. Själv hade jag svårt att sova och somnade väl inte förrän runt fyra i morse. Magen är i allafall lite bättre. Har fortfarande ont och sitter just nu och övervägen mina alternativ för kvällen. Ann och tjejerna ska ut förmodligen och frågat mig om jag ska med.... Kakas mamma skulle bjuda hem några tjejor och dricka vin och ville att jag skulle titta förbi.... Eller så ska jag hem till mamma och pappa å mysa på deras soffa. Jag antar att det blir alternativ nummer tre! Har fortfarande ont och tror inte att vin är så bra då. Så jävla tråkigt bara eftersom att min kropp snart fastnar i soffan här hemma. Har legat här hela veckan och gått ner massa i vikt eftersom jag inte kunnat äta någonting ordentligt. Vill inte vara hemma i en soffa en enda dag till, men vad ska man göra? Får se hur jag gör...

Later.


Vinn biljetter till Sommaren med Göran.

Gå in HÄR och vinn biobiljetter och se trailern till "Sommaren med Göran".


God natt låt.

God natt mina vänner.

En av mina favvolåtar får ni lyssna på innan ni sussar.




Kelly Clarkson - Chivas

Natti!

I want.



Topshop


Sur Fredag.


Hejsan! Här sitter jag i soffan hemma nu, fortfarande ont i magen. Så jäkla trött på det. Det är troligtvis matförgiftning så det enda jag kan göra är att vänta på att det ska gå över. Vi som skulle åka till Kålandsö idag. Kaka ska åka i allafall och jag kommer ligga hemma på soffan hela helgen själv. Så jävla tråkigt. Men orkar inte heller följa med då vi ska gå på en golfbana hela dagen i morgon eftersom att Kaka ska spela i en golftävling. Det var därför vi skulle åka dit. Vill verkligen åka! Men orkar ju knappt ta mig till köket utan att behöva sätta mig ner.

Har förövrigt tagit tag i min idé som jag haft ett tag. Ni kommer att få reda på senare vad det handlar om.

Nu ska jag sura vidare och säga hejdå till min kära cookie.

Later.


Oskyldigt dömd.

Någon som sett de? Jag har tittat igenom alla avsnitten idag för andra gången. Dom som går på TV nu är ju i repris ifrån förra hösten. Jag tycker att det är hur bra som helst. Vill ni veta mer eller se alla avsnitten nu när det är sånt dåligt väder. Klicka här.





Ska jag gört?


Har länge haft en hemlig idé. En idé som jag vet skulle göra mig gott. Vet tom vad idén skulle heta. Men frågan är om jag vågar gört?

Idag är jag uppe tidigt. (Ska gå och lägga mig igen när jag ätit någonting). Var precis ute med Willen som var lika trött som jag. Men kunde inte sova. Varje morgon senaste veckorna så har jag tänkt på min idé. Kanske, ja kanske så får ni reda på i framtiden vad det är. Har fortfarande svin ont i magen och det suger i den som om det är nåt som dansar där inne. (Nej, jag är inte med barn). Funderar på att ringa läkaren idag. Har antagligen ätit något konstigt och blivit matförgiftad. Haft såhär sen i måndags. Det är ju rötmånad denna månad så det skulle väl inte vara så konstigt om det var så. Nu ska jag göra en avocado smörgås och mysa med Willen.

Later.

Kvällsbestyr.

Medans Kaka tittar på sin otroooligt tråkiga golf på tv så passar jag på att skriva ett inlägg här. Sitter även och försöker få i mig lite kvällsmat. Svårt dock med tanke på magen.



Matilda var här en snabbis och hämtade ett par skor som var hennes som hon glömt här på nån fest. Kastade ner dom från balkongen, var rädd å smitta henne och lilla Lilly. Vi kämpade med att få Lilly och titta upp mot mig men stackarn förstod inte vad mamma höll på med för konstigt.

Mycket å skriva om... eh? nope.

Later.


Onsdag.


Hallå alla! Dålig uppdatering igår. Ett inlägg på hela dagen om tönten Chris Brown. Bra jobbat! Har inte mått speciellt bra på senaste tiden. Har någon typ av magsjuka tror jag. Magen är uppblåst och jag mår ständigt illa + ont i kroppen och huvudet. Det är väl nå virus igen. Jag har ju en förmåga att dra på mig både det ena och det andra. Jag försöker göra som Kaka säger, strunta i att jag mår dåligt och bara köra på. Men det funkar inte riktigt jämt. Jag har funderat en hel del på senaste tiden oxå. Och jag tror att jag ska börja dansa igen till hösten. Har verkligen saknat dansen dom här åren som jag varit borta. Tror det skulle vara klockrent att gå några ggr i veckan igen. Jag behöver verkligen dansen.




Later.

Älva.

Vill tipsa om en webbshop med otroligt fina smycken. nämligen ÄLVA Jewellery.




Blekta ögonbryn i höst?

Vad tycker ni? Helt okej på Catwalken men i verkligheten?
Tydligen så ska det bli en stor trend att bleka ögonbrynen till hösten,
jag kommer nog vara den som struntar i det och fyller i mina i stället.



Källa: Chic


Chris Brown uttalar sig om misshandeln.




För det första så ser det ut som om han sitter och läser allt innantill.
För det andra så tycker jag inte alls att han verkar förstå allvaret i det.
För
det tredje så är detta en klassiker för en man som misshandlar sin tjej grovt, enligt mig.
 


Kobra.

Trodde ni att jag hade fått en Kobra? Då gissade ni rätt!


Något som jag alltid velat ha är en Kobra telefon. Älskar ju att blanda ny och gammal inredning hemma. Igår kom Kaka hem ifrån en Golftävling och då hade hans moster skickat med denna....



....Självklart blev jag jätte glad! Så nu har jag min egen Kobra telefon... Tjohoo.




Annars så har jag sprungit runt som en dåre hela dagen från att jag kom hem. Städat, diskat, tvättat, torkat golv.... Willen låg och tittade på på sin myskudde bredvid sitt mördade lamm som han fortfarande är helt kär i, har ju inte mage att ta det ifrån honom.



Efter ett tag så fick han hoppa i badet sötnosen....



Nu ska jag jäsa...

Hej puss ses.


Koppla era hundar!!!!

Nu är jag så jäkla less på det här! Här runt omkring där jag bor och överallt annars så struntar ägarna att sätta koppel på sina pitbulls, Rottweilers och andra stora hundar. Bara för att dom ska ut på gräsmattan och kissa eller gå en kort bit, så skiter dom i att koppla sina hundar. Människor som är hundrädda vågar ju för fan inte gå ut snart. Det spelar ingen roll hur kort promenad och i vilket område du är på, är ni i stan så koppla eran hund. Jag blir så himla arg på människor som bara tänker på sig själva, det är precis det ni gör när ni inte sätter koppel på er hund. Det spelar heller ingen roll hur snäll hunden är. Hundar är hundar och man kan aldrig veta vad en hund tänker oavsett vad man har för pli på den. En nära vän till mig har precis fått sin lilla hund sönderbiten av en stor Rottweiler. Hon klarade sig, men det hade kunnat gått riktigt illa! Detta var en snäll familjehund som attackerade Azta som min kompis hund heter. Och det är oftast så, det är snälla, lydiga och gosiga familjehundar som endå ibland när som helst kan attackera en annan hund eller ett barn. Man kan aldrig veta vad sin hund tänker som sagt. Oavsett hur snäll hunden är hemma! Tänk efter en sista gång innan ni släpper kopplet om er stora hund.

Föresten så säger jag inte att bara människor med stora hundar ska koppla sina hundar, även dem med småhundar.

Tack gode gud för att du klarade dig lilla Azta.









Har precis varit hemma hos mamma och pappa. Fikade lite sen gick jag och mötte upp Maria en snabbis. Kom precis hem och ska nu äta lite lunch. Fick med en låda av mamma. Wok. Yummie! Sen ska jag ta tag i tvätten. Kul jul!



Later.

Morrn morrn.

God morgon på er alla! En ny vecka är här. Det regnar ute. Jag har varit vaken sen klockan tre i natt. Kunde inte sova. Börjar bli trött nu. Ska man gå och lägga sig igen då eller? Då blir man väl bara ännu tröttare. Tror jag ska sätta igång och städa lite. Willen ville inte gå ut i morse. Han satte sig ner när vi kom ut och vägrade gå. Jag drog med honom i allafall. Stackarn. Jag vet varför jag varit vaken inatt. Men tänker inte ge det någon extra tanke, är så olidligt trött på det. Här kommer en morgonlåt. Min nya favoritlåt faktiskt. Beyoncé - Smash into you.


En vissen solros, på en Söndag.

Söndag idag alltså! Veckans segaste dag! Spelar ingen roll om man varit ute och festat i helgen, man är endå seg bara för att det är Söndag. Något som är ännu segare är min förut så fina solros som står i mitt fönster.

Så här fin va den för ett par veckor sen.




Just nu:



Var iväg och storhandlade med mamma, köpte då ett nytt nagellack.




Nu blir det film igen.

The Uninvited.



Later.

Glöm inte att kika in på Nelly´s REA.

Klicka på länken under det här inlägget för att komma direkt till Rean. Där kan man göra riktiga fynd! Tro mig! Finns hur mycket snyggt som helst nu.



Nu dansar fångarna igen!


Nattuggla.

Jag är lixåm inte trött än. Vad ska man göra då? Det är inget bra på TV och dom visar porr alla Tv1000 kanaler. Vafan, kan man inte få sitta uppe efter tolv någon helg och sätta på filmkanaler som man betalar för varje månad utan att det ska vara massa sånt. Vill ju ha film, det är ju det vi betalar för. Behöver ju inte vara på alla kanalerna i allafall. Där går gränsen! Less man blir. Har suttit och gjort lite små ändringar här på bloggen nu oxå. Blev bättre tycker jag. Avskyr när det är rörigt. Rent och lättläst ska det vara. Fan, nu börjar magen kurra oxå. Jobbigt läge.

Sov gott alla!


Filmhelg.

Vilken härlig filmhelg detta blev. Ute är det nästan storm. Himlen är helt svart och det blåser en massa, regnar lite emellanåt. Perfekt filmhelg alltså! Har precis kollat på Beyoncés nya film Obsessed. Tyckte den var väldigt bra faktiskt! Lite förutsägbar men absolut värd att se. Till filmen så åt vi en varsin kebab tallrik oxå. Jag tog min specialare, mindre kebabkött och mer sallad.





Obsessed Trailer.





Later.

Besvikelsen, The Hangover.

Hjälp vad jag har längtat efter att se filmen The Hangover och igår kväll var det äntligen dags. Men fy farao vilken besvikelse! Tror inte att jag skrattade en enda gång. Det var bara långrandig och tråkig. Vissa scener var helt okej men de dåliga sakerna övervägde absolut. Någon mer som sett den??






Mina nycklar...



En Lördag med sol och bad.

Nu har vi precis kommit hem ifrån Kakas släktingar ute på landet. Riktigt mysigt. God lunch och god efterrätt, tipspromenad och bad. Jag är fortfarande lite risig. Mår jätte konstigt och Kaka mår inte heller bra. Säg inte att vi åkt på nå skit igen. Det går väl över. Vi blir nog hemma ikväll i allafall och det är bara så skönt. Får väl se om vi får nåt ryck lite senare ikväll och orkar hitta på nåt, men som det ser ut just nu så vill jag bara ligga hemma i soffan och mysa.



Sköna Skalis var självklart med.



Kan ju inte direkt säga att jag var någon höjdare på tipspromenaden....



Sebbe och Willen badar....



Mitt hjärta.



Later.

Lördag.

Godmorgon. Eller God förmiddag... Eller nåt! Hoppas ni sovit gott och är utvilade. Det är inte jag! Helt sjukt trött fortfarande och har svin ont i magen. Kul jul. Ska hem till ett par släktingar till Kaka snart på lunch. Känner inte alls för det idag då min mage värker så in i norden. Men vafan, det blir nog trevligt. Ha en underbar Lördag. Kram!



Gammal bild på mig och valpWille.

Later.

Topshop Favoriter.

Är så galet shoppingsugen och det blir ju inte bättre av att vara inne på Topshop och se en massa snygga kläder som man bara måste ha!



Och dessa skulle jag kunna köpa bara för att de är så otroligt söta!!!


Fredag.

Hellu. Seg idag, vilket jäkla raj raj det blev igår då! Har precis skickat ner min stackars sambo till kiosken för att köpa en påse chips! Oh yes! Igår var vi hemma hos Olle och Karro innan vi cyklade ner till Sjökrogen. Där väntade ett helt gäng med glada halvfulla människor och en trubadur med gitarren i högsta hugg. Sen blev det en hel del rosévin och sång.



Inte en enda bild på mig har jag men det får ni klara er utan!

Later.

Trubadur!



Nu drar jag alldeles strax iväg till Ann på fördrink innan Trubaduren ikväll. Kameran följer med... Eller i allafall mobilen.
Ha en underbar torsdag kväll!

Later.




Oh yes.



Bild: Pixiemarket

Jag svarar.


Vad spenderar du helst dina pengar på?
Kläder och upplevelser....

favoritfärg?
Har ingen favorit färg, svart... Men det är väl ingen färg direkt.

favoritskådis?
Isla Fisher och Kirsten Dunst

favoritband?
Är verkligen allätare när det gäller musik. Lyssnar på allt möjligt. Så har inget favorit band heller...

favoritartist?
Samma där. Damien Rice och Erik Hassle är ju favoriter helt klart... men har så otroligt många fler som jag gillar.

har du pojkvän?
Sambon Kaka. (Honom kan man läsa en hel del om i bloggen).

vem är din bästa vän?
Jag har en tjejkompis som jag är uppväxt med som heter Maria. Hon kommer alltid vara min bästa vän. Sen har jag en hel drös med tjejer som jag umgås med som jag älskar.

är ditt hår färgat?
Njaa, just nu så är det väl inte det. Har en lätt toning i som säkerligen har gått ur för längesen, så detta är min naturliga hårfärg.

cola/fanta?
Cola

Ålder?
24.

Läsk/alkohol?
Båda, beror på vilket tillfälle.

fest/hemmakväll?
Samma där, beror helt på vad man känner för. Jag kan absolut känna att jag behöver vara hemma ibland precis som att jag känner att jag behöver vara ute och röja ibland oxå.

Vad är det första du gör när du loggar in på blogg.se?
Kollar igenom mina kommentarer och svarar.

Vad gör en blogg intressant?
Bilder och Humor.

Beskriv dig själv med tre ord?
Omtänksam, Jordnära och Rolig. (Säger mina vänner i allafall).

Vad dricker du helst?
Vatten. Helst med bubblor i :)

Hur vill du att din framtid ska se ut?
Ett bra jobb som jag trivs med, familj, hund och en massa roliga vänner.

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Jag är 1.74 cm och väger ca 54 kg. (Tror jag, har dock ingen våg hemma....).

Hur många barn vill du ha när du blir äldre?
2-3 stycken absolut.

Vad har du för favorit serie?
Gossip Girl, The hills och The City.

Vilken är din favorit maträtt?
Tacos.

Har du exctensions?
Haha nee verklligen inte.

hur länge har du bloggat?
Sen oktober förra året. (2008).

hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år?
Jag vill som sagt ha ett bra jobb som ger bra med pengar och som jag framförallt trivs med, 2 barn, hus, familj och hund.
 
vad är det dyraste plagget du har köpt och hur mycket kostade det?
Alltså jag är inte så mycket för dyra kläder... Det dyraste jag äger är en Carin Wester klänning som kostade 800kr. Annars handlar jag hellre mer och billigt.

dator/tv?
Öh, vadå? Båda...?

godis/glass?
Godis. Helst Chips. Glass och jordgubbar på sommaren.

vilka bloggar följer du?
Åååh massvis. Skulle jag rabbla upp alla så skulle det ta alldeles för lång tid och mycket plats. Under länkar så hittar ni några som jag följer. Min favorit är Tyra Sjöstedt´s blogg. Hon är en jordnära tjej som är hur kul som helst. Det här med Kissie, blondinbella och paow är bara massa kändiskåta tjejer som har alldeles för mycket löshår. Gillar även
Stina-Lee, tycker hon oxå verkar väldigt reko.


Tack och hej, leverpastej.


Typisk Svensk?

Hallej! Har precis kommit hem efter en mysig promenad med Sanna. Vi gick med vovvarna en bit och lekte på en stor gräsmatta. Rocco var då inte så sugen på att leka, medans Willen ALLTID ska vara värst. Det var i allafall varmare än man trodde ute.



Världens största svampar....


Alltså, jag har tänkt på en sak....

Satt ute på balkongen nu när jag kom hem och pratade med Maria i telefon. När jag lägger på så kommer det en gubbe nedanför balkongen som stannar upp och ställer sig och vinkar åt mig. Jag blänger på honom och går in fort som tusan. Är det typiskt svenskt? Han kanske bara menade väl? Fast det är ju inte direkt så vanligt att nån bara vinkar åt en så där? Man tänker ju direkt att det är nån snuskgubbe som försöker nåt.


Eftersom klippet när jag spelar inte verkar funka så gör jag ett nytt försök senare och lägga upp de.


Later.

En båtig dag.

Hemma! Åååh så härligt det var. Solen sken och allt gick som smort. Nästan.... Ankaret lossnade ifrån repet. Annars gick det bra :) Man blir slut av all den friska luften man andas in när man åker båt.

Idag fyller min faster år oxå... GRATTIS Susanne! 
Vet att du läser bloggen....



Provade en as god Ramlösa som jag aldrig testat förrut. Super!
 Ramlösa Balans Persika Vitt te + C-vitamin.





Later.

Ut och åka båt.


God morgon på er! Hoppas ni sovit gott och är utvilade! Det är jag, eftersom klockan är lunch snart... Idag ska jag iväg och åka båt. Här är det sol sol sol så det passar ju hur bra som helst. Kameran ryker med så bilder kommer upp senare idag. Have a nice day!

God natt.


Nu känner jag att ögonen börjar bli trötta så nu är det nog dags att gå och lägga sig. G O D  N A T T på er alla!





Powerwalk ryck.


Hemkommen efter en lång powerwalk. Gick i nästan två timmar. Hur skönt som helst. Fick ett ryck när jag satt här och kände mig som en rejäl soffpotatis. Ville bara ut och röra på mig. Laddade telefonen med skön musik och tog Willen och brassade ut. Funderar på att anlita en hundcoach. Wilgot blir så otroligt jobbig när man möter andra hundar. Han är otroligt lydig annars och här hemma går allt jätte bra. Han älskar alla och framförallt barn. Men så fort vi möter en annan hund, stor som liten så sätter han igång. Så fruktansvärt frustrerande. Jag tror att han är ängslig och rädd. Eller så är han bara jävligt kaxig. Men det börjar stå mig upp i halsen nu. Något måste hända. Från och med nu så blir det striktare regler under promenaderna och här hemma. Dags att visa vem det är som bestämmer. Med Kaka så är han inte alls lika jobbig. Men med mig, antagligen för att jag daltar med honom hela tiden. Han ska försvara mig jämt. Inte bra Willen. Men det ordnar vi. Det ska jag se till! Nu får det vara slut på dumheterna! Jajje!





Oh lala.




Riktiga puddingar.

Bild: pixiemarket



Lunch med Pappsen.









Har precis kommit hem efter en vända på stan med Maria och sen en lunch med Pappa nere på Kajen. Riktigt gott var det och mysigt! Hem till världens livligaste hund och ut på promme. Sanna och jag försökte få ihop Willen och Rocco idag, men icke! Willen har en förmåga att skälla liiiite. Stackars Rocco är väl döv nu vid det här laget. Dom är ju rätt så "hajpade" både två så känns nästan som om dom vill mörda varann. Men en strikt promenad med dom två små svarta hårbollarna tillsammans så är nog problemet löst. Visst?

Idag har jag uträttat det jag ska och nu är det lite städning på schemat.

Later Alligator.


Ska Joe Jackson få som han vill...igen?

Nu vill pappa Joseph Jackson skapa Jackson 3 med Michael Jacksons barn, Prince Michael, Paris och "Blanket". Undrar vad Michael skulle tycka om det? Resten av familjen tycker inte att det är någon bra idé eftersom Micheal enda från hans barns födsel försökt hålla dem så anonyma som det bara har gått. Han ville att dem skulle ha något som han aldrig fick, frihet och anonymitet.





En intervju med Joe Jackson efter Michael Jacksons död.
Vad ska man säga?


Michael berättar lite om sin uppväxt. 

 

Wedding Daze.

Såg en så sjukt rolig film igår som bara måste ses! Och som ni kanske redan vet så älskar ju jag Isla Fisher så det var ju perfekt att hon var med. Wedding Daze - Någon som sett den??


Powerwalk och lunch.

Tjingeling. Nu har jag precis ätit en supergod lunch och ska ut på powerwalk. Ska bara fixa ner mina favvolåtar i mobilen innan jag sticker. Willen får fnatt snart, han märker att jag är på väg någonstans. Självklart får han följa med. Men vi tar det korta kopplet. Det är strikt när det är powerwalk. Hoppas vi klarar oss ifrån regnet bara. Det är ett stort svart moln över oss snart så det ser rätt så illa ut.

Till lunch blev det Mozzarella/Tomat omelett.

Later.


Uppe med tuppen idag.

Hallådär! Idag vaknade jag tidigt! Funderar starkt på att äta frukost och sen gå en riktigt lång och skön promenad med Willen. Det är näääästan sol idag. Det regnar i allafall inte , tack och lov! Man börjar bli lite trött av att vakna upp av att det smattrar mot fönstrena. Det var ju lite mysigt första dagen när det hade varit sådär varmt men blev rätt tröttsamt efter mer än en vecka, om man säger så. Sverige i ett nötskal. Det ser nästan ut som om jag bor utanför en regnskog när jag försöker ta kort på himlen utanför köksfönstret. Men det är bara dom nedrans björkarna som skymmer allt jämt!



Till frukost blir det en stor skål med Cheerios.




Sen vill jag oxå passa på att VÄLKOMNA ALLA NYA LÄSARE! Igår var mitt rekord på över 2000 läsare och det känns otroligt roligt! Tack för alla snälla kommentarer om bloggen och jag hoppas ni hittar något som passar just er.


Ha en underbar dag!

Later.



Jeff Dunham.

Mannen som uppfann Achmed the dead terrorist har ju självklart gjort flera roliga buktalare uppträdanden....
.....som dom här!



 

 

 


Blev MJ mördad av sina egna läkare?





Michael Jackson dog med 9 olika läkemedel i kroppen. Om läkarna skrivit ut mediciner utan hänsyn till Jacksons säkerhet kan det bli frågan om ett brott. Jackson hade en dödlig dos av den kraftigt smärtstillande medicinen demerol. Han hade också en dödlig dos av metadon som används som ersättning för droger av missbrukare. De andra medicinerna i hans kropp var smärtstillande, ångestdämpande och bedövningsmedel. - Kroppen kan bygga upp extrem tolerans mot höga doser mediciner men till slut blir det för mycket och det var det som hände Michael Jackson, säger källan. Fyra läkare utreds just nu av polisen. - Det här kommer att öka trycket på polisen att utreda hur en man kunnat få så många receptbelagda läkemedel - och vilka läkare som är ansvariga, säger källan till The Sun. Om läkarna skrivit ut mediciner utan hänsyn till Jacksons säkerhet kan det bli frågan om ett brott. Polischefen William Bratton väntar nu på de slutgiltiga provsvaren från obduktionen som väntas inom två veckor. - Då får vi veta vad det handlar om. Är det mord eller en oavsiktlig överdos, säger William Bratton.

(Källa: Aftonbladet).


Söndag.

Tjillevippen.

Vaknade precis av att jag trodde någon stod och knackade på fönstret. Fick för mig att någon ville in. Men icke! Det måste ha varit något som jag drömt. Som jag inte kommer ihåg!

Igår kväll var över all förväntan, otroligt mysigt. Min familj och Kakas familj grillade och drack vin. Super mysigt! Runt två så gick Kaka och jag hem. Lite glada i luvan!

Nu ska jag göra en stor smarrig frukost.

Later.



Hemma och vänder.

Nu är jag hemma och vänder. Ska byta om lite och passa på att uppdatera lite här oxå såklart. Var jätte mysigt hemma hos Anna-Lena och Lasse. Vi drack kaffe och mös med hundarna och hade djupa diskussioner. Måste ses lite oftare bestämde vi efter att vi suttit och pratat konstant i tre timmar.


Anna-Lenas lilla Asta. Surtant.


Willen fick sitta på golvet på vägen hem eftersom han busat i blött gräs. Det var ingen hit tyckte han.


Nu ska vi strax hem till mamma och pappa och grilla. Myspys. Kakas familj kommer oxå, så det blir en riktig familjemiddag. Bra där, jag är så hungrig så jag tror jag håller på å dö. Jo det är sant!


Later.

God morgon Lördag.

Solen sken in genom våra fönster när jag vaknade. Men nu regnar det lite igen. Men inte alls så mycket. Idag ska vi hälsa på min kära vän Anna-Lena. En gammal klasskompis till mig. Hon bor en bit utanför stan, i bushen som vi brukar säga. Jag är på ett strålande humör idag och har massvis av energi! Nu är det dags för promenad med Willen innan frukost.

För er som inte sett Achmed the Dead Terrorist, här kommer den.



Later.

Pics från förra helgen.

Så var vi inne på film nummer två. En film som jag inte alls är lika intresserad av som den första. Därav sitter jag här nu.

Tänkte visa lite bilder från förra helgen hos hanna. Håll i er....



Här sitter vi och myser på taket med god mat och massa skratt....



Mitt i natten och med världens åska så bestämmer vi oss för att bubbla lite...


En suddig sådan.

Vi cyklade ner på stan i totalt ösregn och åska. Så här såg vi ut när vi kom fram.





Hanna körde sin "hålla håret torrt till vilket pris som helst".


Roligt hade vi!!

Kram.

Latmask.

Hallå där! Nu ligger jag hemma i soffan med en stor godispåse och bara jäser. Tänkte att jag skulle kolla om det funkade att skriva ett Blogg inlägg från mobilen! Det verkar ju funka? Återkommer lite senare. Later!

Ny telefon bara sisådär.

Så jävla glad! Var och handlade jag och Kaka. Jag gick in en snabbis på Din Sko och skulle lämna tillbaka ett par skor. När jag kommer ut så står Kaka och snackar med en kompis på telenor. Varav hon fixade en ny telefon till mig eftersom att min är lite knasig. Inte vilken telefon som helst... En rosa Ericsson C901 som kom ut för en vecka sen.... Tjohooo!

Världens bästa Kaka!




Jippiyey!

Nu lagar jag mat och sen åker vi och hämtar upp Maria för att senare åka vidare till Ann där vi ska träffas innan trubaduren!

Puss.

Regn + Elle + Hundpromenad.

Perfekt när man kommer in dyngsur efter en promenad och där på hallgolvet så ligger nya Elle. Thanks!



När man kommer in blöt och är duktig så får man kex.

Skulle vilja tipsa om en blogg som jag tycker är mycket läsvärd.
Nämligen
EdsvikenF.

De skriver ett inlägg om vad som skulle hända om vi skulle legalisera prostution i Sverige som jag tycker är väldigt intressant. De skriver även andra läsvärda inlägg som jag tycker alla borde ta del av. Tre sköna tjejer helt enkelt med bra koll.

Ösregn på en Torsdag.

Det ÖSREGNAR!

Vaknade av att Willen låg och smaskade på Kakas skavsårsplåster. MUMS. Fyfasen så äckligt. Han gillade det uppenbarligen. Idag är det trubadurdag och jag ska möta upp Maria senare för att sen gå till Ann för att sen sova över hos Maria. Som när vi var små. Myspys. Kameran kommer självklart att följa med så bilder kommer upp i morrn. Men de blir nog till att ta på sig skinnjackan ikväll, mitt i juli. Vad hände med -Det ska vara fint väder hela juli säger dom. Madde!

Puss på er, nu ska jag ta mig ut och vandra med Willen, han behöver ju sin motion trots väder, så är det att ha hund.




Kanske ska köra den?

Later.


RYSAR Bilder.

Här kommer några bilder som jag verkligen ryser i hela kroppen av.


http://farm1.static.flickr.com/149/354026960_85f41657da_o.jpg


http://farm1.static.flickr.com/149/354026952_06200c8747_o.jpg

http://farm1.static.flickr.com/129/354027478_59fd88e8b6_o.jpg

God natt ;)

Ingen rubrik.

Orka komma på en rubrik till den här dagen då det inte hänt nästan någonting.

Värst vad jag har tvättat idag. Sprungit upp och ner i tvättstugan som en galning. Så skönt att få undan lite tvätt som legat och kläder som man saknat blir rena. Älskar såna röjningar. Willen sprang med varje gång. Han älskar att springa i korridoren i källaren där tvättstugan finns. Han ser så fri ut! Haha. Hade tänkt fixa mina naglar nu, skönt att göra något fräsht nu när man varit osminkad och haft toffs på huvudet hela dagen. Lilla husmoren.



Städar tofflorna på.

Nu har jag bara en maskin kvar sen är jag färdig.

I helgen funderar vi på att åka upp till stugan igen. Det var så mysigt där uppe. Älskar naturen och den "enkla" känslan jag får i kroppen av att vara där. Allt är bara lugnt och stilla. Det enda som stressar är älven bakom stugan som rinner fruktansvärt snabbt. Vi åker förmodligen upp med mina föräldrar. Får se om vi åker, jag vill dock.

Later.

Gynning stänger ner sin blogg.

Nu lägger Carolina Gynning ner sin blogg, kanske för gott. Hon är alldeles för trött på alla trakasserier som hon får via hennes kommentarer. Jag läser själv hennes blogg varje dag och tycker att det är super tråkigt att hon ska lägga ner. Läs mer HÄR.




Melon till frukost.

I morse vaknade jag och var så extremt sugen på melonen som låg i kylen. Så sugen så jag delade upp den och satte i en sked bara. Mumma! Perfekt frukost.




Har sovit väldigt gott i natt. Orkade inte sitta uppe och titta på hela "Not for Sale" igår. Gick och la mig i stället. Idag är det bättre väder dock. Men det är fortfarande lite små kyligt fast solen skiner. Var ute och gick med Willen nyss och mötte en lös Rottweiler igen. Lite trött på det nu om jag ska vara ärlig. Måste ni ha era hundar lösa? Jag tänker framförallt på min mamma som är jätte hundrädd. Tänk om hon skulle möta en lös Rottweiler under en promenad. Inte så himla kul inte! Koppla era hundar säger jag bara! Tror inte ens att det är lagligt att ha hunden lös, speciellt inte i stan.
Koppla! Do it!

Later.

Natti.

Sitter här med Tv:n på. Självklart kan jag inte stänga av nu när Michael Jackson Dangerous tour spelas i bakgrunden. Kommer nog sitta uppe ett tag till.

Willen sitter nedanför byrån och piper som en galning. Han kommer väcka grannarna snart. Han har bitit av benet på sitt lamm som han fick av Olivia. Uppe på byrån ligger alltså lammets högra ben. Nej, han kommer inte få det har jag bestämt. Är trött på att plocka ludd i hela lägenheten efter hans lekar.




Är både glad och förvånad över mina 1567 unika besökare idag. Hittills. Det blir säkert fler. Hoppas jag. Hoppas ni gillar bloggen och tänker stanna kvar!!

Men nu säger jag   G O D   N A T T   eftersom att jag antagligen somnar framför tv:n snart.

Natti.


The Dangerous Tour.

Nu börjar The Dangerous Tour på Tv4. Jag satt och smågrät mig igenom hela minnesstunden som pågick fram till nu. Jag kan hålla med om att vissa av människorna där kanske skulle ha engagerat sig lite mer i hans liv medan han levde. Hade han fått mer positiv respons på sina handlingar så kanske han fortfarande levt. Men det får vi aldrig veta nu.

Michael Jackson på TV4 idag.

14.10

An American dream
Amerikanskt drama från 1992. Jacksons: An American dream. Regi: Karen Arthur. Familjen Jackson är en vanlig arbetarklassfamilj men när pappa Joseph upptäcker att hans barn är musikbegåvningar förändras allt. Han bildar gruppen Jackson 5 och det dröjer inte länge förrän barnen gjort succé men framgången har ett högt pris barnen får betala. Del 1 av 2.



16.35

An American dream
Del 2.

19.30

The dangerous tour
Amerikansk musikdokumentär från 1992. Från Michel Jacksons The dangerous tour konsert i Bukarest den 1 oktober 1992. Turnén 'The Dangerous Tour' slog Jacksons tidigare besökarrekord från Bad Tour. Han började varje konsert med att komma upp genom en sorts katapult och avslutade konserterna med att flyga över publiken med en raket. I juli 1992 kom han till Sverige där två konserter hölls på Stockholms Stadion. Totalt såg ca. 3.5 miljoner turnén.



22.40

Not for sale

Brittisk dokumentär från 2009. Michael Jackson hade planerat att hålla en stor auktion där han tänkte sälja över 1400 föremål men två månader innan sin död beslutade han sig för att ställa in auktionen. Den här dokumentären tittar närmare på föremålen Michael samlat på sig. Allt från scenkostymer till hans private samling av konst.



Idag begravs Michael Jackson.


090706.


Hallådär!
Jag förstår att ni börjar tröttna på att det nästan aldrig finns några inlägg längre när ni går in här och läser. Har märkt att mina läsare har avtagit drastiskt senaste månaden. Men lugn bara lugn, jag kommer antagligen komma igång igen snart. Man tycker inte att man har samma tid att sitta här framför datorn nu under sommaren. Men jag lovar att försöka skärpa till mig. OKiedokie?



Idag har det inte hänt mycket, spännande va? Kaka och jag har legat och tittat på film hela eftermiddagen nu. Kollade på denna.



Knowing med Nicolas Cage. Riktigt bra! Älskar thrillers där man måste tänka till lite.




Kaka har även kommit på att man kan äta Wilgots hundkex. Dom är supernyttiga ropar han ifrån köket....

Näringsinnehåll:
Spannmål
Vegetabiliska biprodukter
Grönt te
mineraler
olja
fett


Smaktillsatser:
Vanilj och pepparmint.



Vet inte om det är så speciellt nyttigt för oss människor.... men men... Jag låter honom äta några så får vi se hur det slutar....

Under filmen så fick inte Kaka vara ifred så mycket medans jag låg i den andra soffan och njöt av filmen.


Söndag.

God morgon!

Här är vi uppe tidigt idag. Haft svårt att sova inatt med tanke på alla raggare som åker omkring och låter som ett gäng fyllon överallt i stan. Men tack och lov så är det slut idag och alla åker hem till sina städer och dricker öl där i stället. Thanks for that!

Vi har haft lilla Ella här i natt. Mysan. Vi åt tacos igår och tittade på film. Sen somnade hon ganska tidigt i går med Wilgot i soffan. Vaknade då desto tidigare idag. Klockan halv sju så börjar hon och Wilgot leka i sängen. Och eftersom att Wilgot inte riktigt kan leka lugnt så rör sig hela sängen. God morgon!



Sol sol strålande Sol.

Helt otroligt väder. Antingen är det svin kallt och nästan minusgrader, eller så är det 30 grader och sol. Aldrig mitt emellan när det gäller vårt avlånga land. Idag har jag i allafall varit med Madde och Maria fjärde dagen på samma ställe och badat. Riktigt mysigt! Ikväll är jag alldeles för trött för någon trubadur som de andra ska på. Men I morrn blir det partaj i stället. Ska hem till Hanna och mysa med tjejerna. Här i Västerås är det ju powermeet just nu. Massor av raggarbilar i stan som glider runt. Jag tycker väl att det är lite halvkul, trött på fulla raggare vid det här laget men mysigt att sitta och titta på med ett glas vin.

När jag kom hem från stranden idag så stod det en stor korg på mitt köksbord. Då hade Olivia köpt en massa Italienska delikatesser till mig och Kaka. Hon var här och var ut med Willen på dagen när jag var borta. Så himla mumsigt. Och jag som var så hungrig gjorde genast i ordning lite pasta med pesto, falafel, avocado och mozarella. Mumma säger jag bara! Det var även med nån kolsyrad jouice som slank ner lätt som en plätt.




RSS 2.0