Tjalalalalaaa.

Det är fan vår på g! Tjohooo, love it! Det är sol sol sol och fågelkvitter! Utomlands kan slänga sig i väggen för när det blir svensk ordentlig vår och sommar är det det bästa som finns! Sveeerige tjalalalala!

Om sisådär fyra timmar så plingar nog Maria på dörren, då blir det till att göra sig iordning och vänta in Anna och Lina. Sen är det tjejsnack, popcorn och hög musik som gäller! Ska bli så mysigt att äntligen träffas bara vi fyra! Var såååå längesen!

Sitter och väntar på mamma som skulle komma över med en dunk vin. Efter tolv sa hon, vet inte vart hon tagit vägen för hon börjar jobbet klockan ett igen! Hon har säkert glömt, det har hon redan gjort två gånger nu så... :)

Later

Godmorgon Fredag.

Värst vad jag vaknade tidigt! Klockan 6. Igår kväll hände det något läskigt! Jag skulle ut med Willen runt 23.00 och så fort vi kommer ut igenom dörren så börjar han skälla som en galning. Då hör jag en mörk röst som mumlar nere i trappuppgången. Jag tänker att det är väl grannen och försöker tysta ner Wilgot. Men när vi kommer ner till porten så STINKER det kiss så in i he****e och det ligger små små pappersbitar längst ner i trappen. Jag förstår att det var nåt skumt på gång, sen när jag kommer ut så står det en kort tjock mörkhårig gubbe och vinglar utanför porten med en ica kasse i handen. Han stirrar på mig och mumlar en massa medans han försöker gå mot mig. Wilgot skäller som tusan och jag drar i honom och försöker gå snabbt åt det andra hållet. Vi har kod in till porten så det var ingen idé att direkt gå upp igen, då var jag ju tvungen att stå bredvid honom och slå koden medans jag höll i Wilgot som ville attackera karln. När jag kommer runt huset så hör jag hur han kommer på isen mumlandes efter mig! Så går fort som tusan runt huset och upp i porten. Springer in till Kaka som får följa med ut och stanken i trappen är helt otrolig!!! Fyfan!! Förstår inte hur han har kommit in? Det är kod intill porten och han tycks ha varit nere i källaren där det är låst jämt? Ska tvätta klockan 11 idag men skiter i de. Vill inte gå ner där själv nu när det är någon uteliggare som antagligen varit där nere och använt källaren som toalett. Inte idag i allafall, antar att dem kommer och städar idag eller i morrn, då vet man att nån annan varit där före i allafall. Usch, sånt där tycker jag är extremt obehagligt!

Godmorgon :)

Torsdag.

Här sitter jag med solen i ryggen som lyser genom fönstret. Hur härligt är inte det! Kommer direkt att tänka på sommaren! Helst av allt vill jag ut nu och ha ett par snygga raybans på mig i solen. Men eftersom det bara är slutet på februari än så länge så lär jag ju få vänta på det ett tag till. Inte riktigt samma känsla med vinterjacka och raybans. Hur som helst så tror jag att jag ska ta en promenad innan jag börjar med dagens storstädning. Wilgot behöver ut och jag är så jävla osugen på att städa idag. Men i morrn har ju vi vår reunion fest så då vill jag att det ska vara fint! Sen skulle det kännas ganska skönt om man inte gick förbi en stor dammtuss så fort man skulle nånstans. Förstår inte vad det är med den här lägenheten? Dammsög igår! Och i förrgår! Dom uppstår under natten! Eller nåt? Dom tar i allafall aldrig slut! Hur kul är det att man har spökhy oxå då? Man är ju vitare än vitast och funderar starkt på att gå och sola. Jag som aldrig solar! Jag är rädd om min hy och tänker inte se ut som 40 år när jag är 30år. Förstår inte folk som går ständigt och solar, undrar om dom vet om hur illa det tar på huden? Rynkorna kommer så otroligt mycket snabbare och man får fula missfärgningar, för att inte tala om att det är mycket större risk att få cancer. Sluta sola solarium! Du blir skrynklig!



Later


America´s next short model.

Nu ska tydligen Tyra Banks starta en ny topmodel säsong men denna gången ska hon satsa på personer som är under 168 cm.





Har precis tonat håret. Det blev faktiskt väldigt bra! Den simpla och naturliga färg som jag ville ha! Skönt att ha hittat en toning som inte sliter på håret, som är billig och som verkligen funkar bra! Kakas mamma som är utbildad frisör klippte mig lite oxå, fyfasen så slitet det var!

Ella var här en stund på dagen och tittade på Disney channel och Wilgot blev heeelt vild! Han älskar ju att hoppa på Ella!






Blev ingen lugn disney stund!

Sen åkte vi hem till Kakas mamma och åt tacos och skrattade åt massa flummiga saker så vi grät allihoppa till slut.

Later


Rihanna.



Sätt dit honom!




Den rätta för Rosing.

  • Pinsammaste människan i hela världen ber om mer uppmärksamhet när hon söker sitt nästa offer. Eller är hon offret?
  • Bara idioter som söker till programmet för att synas i tv.
  • Får man rota i andras saker i tv?
  • De kan ju aldrig tycka att hon är en smart och normal tjej?
  • Varför bli känd för att vara en idiot? Bli känd för någonting bra?! Känd till varje pris!?
  • Världens sämsta blogg.
  • Garanterat en man som kommit på programmet.
  • Akta dig! Läpparna kan spricka när du pratar!





Later



Uppe med tuppen.

Han gal för 34 minuter sen nu. Och jag är uppe! Inte för att jag har någon tupp men man kan ju låtsas. Jag är sur! För att jag har en sån skit dålig kamera som inte fick med hur häftig himlen var när jag vaknade! Jag försökte i allafall, men det syns inte. Och JA, jag vet att det bara är ett stort träd i vägen!


Vad ska ni hitta på idag?

Idag har jag tvättdag! Trist kvist! Vi har världens sämsta tvättstuga oxå, finns inget torkrum. Eller jo! Ett kallt källarrum som luktar illa där det sitter tre linor man ska hänga på! Förra lägenheten var sämst men i den tvättstugan hade vi i allafall ett stort och bra torkskåp. Kläderna får hänga hela natten. Så man måste verkligen planera sin tvätt. Det finns ju torktumlare men man kan ju inte tumla allt!, om man inte tänker ge bort kläderna till någon minimal människa.

Ska ner på stan och fixa min hårfärg idag oxå!
Det ska visst
Kristin göra oxå! :) Rött, rött, rött ! Tre röster av mig!
Människan med mest beslutsångest i hela världen, undrar om hon är vaken?

Nu är det morgon promenad med världens tröttaste hund. Han har lagt sig på min kudde! Icke! Nu ska vi ut och traska!

Later

Grafisk design eller Socionom?

Står verkligen mellan valet och kvalet vad jag ska välja för något? Det är två helt olika ämnen. Blir jag Socionom så får jag jobba med människor, hjälpa människor och jobba med något som jag alltid tyckt varit intressant, nämligen människor! Kommer jag in på grafisk design så får jag jobba med sånt som jag i hela mitt liv tycker är hur kul som helst. Jag är kreativ och har verkligen tålamodet för det. Älskar bild och form och skulle antagligen älska mitt arbete. Hmmmm.....!?????????






Vart är vi någonstans nu Matilda? Hahaha muppar!


Vad hände?

Alltså jag och blommor?
Hade lovat mig själv att hålla i allafall dem här vid liv, men icke! Tror nog att dem går att liva upp lite dock? Eller?





Nu ska jag hem till mamma.

Later




Fettisdagen.

I dag är det fettodagen! Den där man får moffa hur mycket semlor man vill! Fast igentligen så orkar man bara typ en, eller en halv. Jag ska i allafall äta en semla idag.




Just nu håller jag på och lagar mat + städar samtidigt. Willen springer efter heeeela tiden med sin boll och tror att vi ska leka bara för att jag springer omkring ovanligt mycket i lägenheten idag. Lite senare ska jag ner och förhoppningsvis köpa min toning som jag väntat på i snart en månad. Min frisör har aldrig varit där när jag varit ner och frågat efter den. Så har för det första fått en gratis av en annan som jobbar där med helt fel färg så just nu har jag något som mina vänner kallade för koppar färg i håret. Det ska inte vara koppar! Sedan ska jag hem till mamma och äta kvällsmat och mysa.

Hoppas alla har en härlig tisdag med massor av semlor!


Heath Ledger

Inte ett öga var torrt!
Det är nästan exakt ett år sedan han dog nu. För mig har han alltid varit en av de snyggaste skådisarna som funnits. Och det är så jävla hemskt att han inte finns mer. I natt på Oscars galan så tog han hem priset för bästa mannliga biroll när han gör Joker i Batman "The dark knight" och eftersom han själv inte kunde ta emot priset så fanns hans föräldrar och syster där för att hålla tal och ta emot hans pris.
Det var så himla vackert! Må han vila i frid!








Kommer ihåg första gången man såg honom i "Tio orsaker att hata dig", han är ju så himla fin!




Chilinötter och Pucko.

Idag är det söndag. Just nu är det söndag eftermiddag och jag ligger i sovrummet och kollar på dokumentärer. Så härligt. Kaka var iväg och köpte chilinötter och pucko. Konstig blandning, men fy fan va gott de är. Det var verkligen skitkul igår. Var hemma på fest hos Viktor och Maria och sen var vi ute och sjöng schlager låtar hela gänget! Lovely! Idag är man sleten dock, igen. Men kul var det.

Tack tjejer för igår!

Later

Hemma från isminigolf.

Nu har vi kommit hem från tävlingarna. Jag åkte hem med pris för en hole in one! Yeeey! Blev en mini champis! :)








Nu ska jag försöka ta en powernap, om det går! Det är guitarr hero för fullt ös i vardagsrummet.

Ha en underbar lördag kväll!


hmmm Kakas ögon är borta?





Lördag.

Jaha så var det lördag igen och han som sågar utanför vårt fönster fortsätter såga varje lördag morgon klockan nio. Borde vara förbjudet! Hur många träd ska han såga ner?? Såga i veckorna din mupp!

Har precis varit nere i tvättstugan och hämtat lite tvätt. Tristan har precis åkt! :( Kommer sakna honom! Han blev ju som en i flocken! Olivia hade haft det jätte bra i allafall!

Nu om en stund ska vi i väg till Kakas farbror Hugo och grilla korv och leka lekar ute på isen där dom bor. Myspys. Det är rätt okej väder oxå, det är ju riktigt bra! Ikväll ska vi hem till Viktor och Maria på födelsedags kalas! Jippi!

Later

The bigger the better.



Nu är det så inne med stora örhängen igen! Så härligt!

Fredag idag.

*pust* Skulle ha varit ute och gått med Kristin i morse, men så blev det ju inte. Nu har jag precis kommit in efter en snabb promenad med Willen och Tristan. I morgon åker Tristan hem. Det kommer bli lite tomt här faktiskt. Den här veckan har gått otroligt fort. Idag är det plugget som gäller samt städning. Blir lite rörigt med två hårbollar som brottas hela tiden.

Ikväll blir det lugnt och myspys. I morgon på dagen ska vi ut till Kakas farbror som bor ute i bushen. Det blir korvgrillning och tävlingar ute på isen. Sedan ska vi iväg på Viktors födelsedags fest på kvällen!

Later

Varning! The Mentalist är beroendeframkallande.


GRATTIS Wilgot 1 år.

Idag fyller Wilgot 1 år. Kan inte ens tänka mig att det var 10 månader sen som vi hämtade honom. Han var så himla liten. Världens minsta lilla plutt och nu är han en riktigt farlig kille. Haha eller inte!


Wilgot 4 månader





Detta firar vi med en smarrig ostskiva och en bit morot! Lyx!

Later


Usch och Fy.

Har inte orkar blogga på hela dagen idag. Varit heeelt slut!
Vi hade skit kul igår. Spelade guitarr hero, sjöng, dansade, drack och skrattade. Vi är ett sånt otroligt skönt gäng! Sedan gick vi på trubadur kväll och sjöng lite till. Sedan var det hett på dansgolvet innan man vandrade hem mitt i natten. Och kan inte ens tänka mig att på lördag är det dags igen. Då är Viktors stora födelsedags fest, igår firade vi hans födelsedag. Man orkar ju inte två dagar i veckan längre. Kärring! Men det är ju så, man blir äldre. Om det nu beror på det att man är helt död dagen efter.

Här är lite bilder från när vi var hos Kristin och fikade igår.
Lilla fina ungerbara Lilly.







Later


Trubadur.

Nu har jag precis kommit från Kristin. Vi fikade och drack Te och mös med Lilly. I all hast bestämde vi att vi skulle på Trubadur kväll i kväll. Viktor fyller år vi är ju inte dem som är dem. Vi hänger ju på! Så kul! Så nu är jag hemma och äter mat och ska byta om! Sen blir det kalas!

Later

Pinsamheter på morgonkvisten.

Ska snart iväg till Kristin på fika men först bara måste jag berätta situationen som hände för ett tag sen.

Jag står utanför dörren och rastar Tristan och Wilgot. Helt plötsligt så kommer det ett helt dagis och går förbi. Trött som jag är så orkar jag inte med att alla barnen ska hälsa och stå kvar i hundra år. Wilgot och Tristan börjar skälla och...

Citat:
Dagisfröknarna: - Åh men titta barnen på hundarna, vilka söta...
Barnen: - Aaaaah!

Tristan och Wilgot skäller som tusan och jag försöker tysta ner dem.

Jag: - Alltså den ena är rädd för barn.

Fort som sjutton så går dom och fröknarna diskuterar på vägen.
- Vad farligt med en hund som är rädd för barn.... blablablabla

Hahahha

I efterhand fattar jag inte varför jag sa så! Men hur kul är det inte när det står ett helt jävla dagis där.
Var så trött och irriterad på vovvarna så det bara slank ur mig.

Godmorgon.

183 dagar = Sågad.

Total sågad! Kollade inte ens klart på hela! Orkade inte, det var ju så otroligt ointressant och konstigt. Inget för mig!


Har hunnit tagit promenad med Tristan och Wilgot för att sedan krypa ner i ett varmt bad! Härligt.

Grattis ANN till körkortet! Fan va skönt att ha de fixat.
Tänk vad du har kämpat!! Jeeehooo!




Galna tjejer i fredagskväll

Maria Matilda och jag



183 dagar.

Någon som såg första avsnittet av nya serien på SVT "183 dagar"? Jag skall snart kika på det första avsnittet. Det är en serie i 6 delar som handlar om ett gäng ungdomar och deras verklighet efter att ha tillbringat ett halvår i en Big brother liknande dockusåpa.





Hur som helst så är Tuva grymt snygg i sin nya frisyr!
Återkommer med tänk och tycke angående första avsnittet.

Later



Let go.

Här är den nu, nya videon.

Janet - Let go.

(Skulle lägga in Beyonce - Halo oxå, men den går ju inte att bädda in från youtube, dåligt!)





Tisdagsbus.

Här hemma är det livat. Två små ludna bollar som springer runt och leker med samma boll. Var ute nyss med båda. Det blir lite trassligt men man vänjer sig.





Svartsjuk Wille

Mattan dammsögs igår, men med dessa, vad ska man göra?


Vart ska du Wilgot?


Titta här kan man stå och titta ut...


Du låter mig aldrig va va?



Godmorgon.

..... på er allihoppa!

Hoppas ni sovit gott och är utvilade inför denna tisdag! Själv ska jag nog sova lite till med tanke på att jag somnade efter två i natt. Man får väl passa på att vila nu när man pluggar på distans och kan ta sovmorgon. Men man får lite dåligt samvete faktiskt. Wilgot och Tristan slåss fortfarande om vem som ska ligga närmast och sova. Den här natten vann Tristan. Hittade Willen ute i vardagsrummet. Men så fort jag började gosa med Tristan kom han i välldans fart och skulle ta över. Det är inte förrän man har två stycken här som man börjar förstå Ceasar Millans knep och tänk. De puttar verkligen bort varandra eller blockar så den andra inte kommer fram till en när man ligger i sängen. Eller när som helst igentligen. Nu har dom fått mat och nu leker dom i vardagsrummet. Funtar på att stänga intill sovrummet. Skönt de skulle va, men då skulle det bli ett jäkla skällande och krafsande. Kaka är iväg och skjutsar Ella till dagis nu på morgonen. Tack och lov så kunde han köra mig till mitt obehagliga möte. Lindrar lite i allafall! Sen ska jag hem till Kristin på födelsedags fika! Ha en bra tisdag nu alla!


jätte gammal bild med härliga minnen! Behövs idag!

Later


Fler läsare till din blogg.





Gå med HÄR.









Oönskat möte.

I morgon så har jag ett möte som jag inte ser fram emot alls. Jag vet att jag måste och jag vet att det gör mig bara gott i längden och att jag kommer bli bra igen. Men jag vill verkligen inte dit! Vill inte dra upp allt skit som jag lyckats förtränga så bra! Jag vet nu att mina vänner och familj finns och att jag kommer att klara detta. Lätt som en plätt. Det kommer att försvinna! Och det är det enda som räknas!

Skadeglädje är den enda sanna glädjen.


Morgon stund har hundhår i mun.

Ungefär så! Har sovit mellan två bollar i natt som har bråttats om vem som kan ligga närmast. Wilgot blir svartsjuk på Tristan om han vill komma och gosa och ska överdriva genom att ligga PÅ mig! Dom busar och busar och allt går jätte bra, det verkar verkligen som om Tristan trivs här. Vänta bara... tänkte bada honom nu om en stund.




Förövrigt så ska jag sätta igång och göra färdigt plugget idag. Är så fruktansvärt trött på att det är så tråkigt. Men det måste ju göras! Fattar inte folk som går till ett jobb som dom vantrivs på varje dag när dom faktiskt kan få ett annat. Inte på en gång kanske (Vet att det finns få jobb att få) men efter ett tag.

Kollade på Patrik 1,5 igår i stället eftersom jag somnade sist. Fan va bra den va! Inte så rolig som jag hade trott, mer en drama än komedi. Men den var väldigt bra! Se den!

Nu ska Tristan i plurret.

Later



Om jag varit gravid.

OM! Då hade jag haft denna från Topshop.





Nu ska jag ta sista kissrundan med vovvsarna.

Later


Youtube is the shit.

Hur kul är det inte att sitta och titta på gamla klassiker på youtube.






 

 

 



Hundliv.

Har nyligen kommit hem efter Te hos Olivia och en trasslig promenad med Tristan och Wilgot. Tristan ska bo hos oss i en vecka eftersom Olivia ska iväg till Bryssel.




Salt och peppar.

Later

Nytt och snyggt hos Topshop.









Patrik 1,5.

Oj vad jag har väntat på denna film. Ska kika på den nu innan vi somnar.





Hoppas er Alla Hjärtans dag har varit bra! Det har min. Har varit sjukt bakis och trött men det har endå varit riktigt myspys.

Nu är det dags för Patrik 1,5.

Det är nån jävel som sågar.

BRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vaknar jag av. TYST! Jag är bakis idag! Det är nån jävel som har bestämt sig för att, Jaaa vi ställer oss utanför Ninnies fönster på alla hjärtans dag OCH en lördag morgon och sågar ner det där trädet som ingen bryr sig om.

Idag är det ALLA HJÄRTANS DAG. Undrar vem som kom på den dagen? Garanterat en kvinna.

Fredagen den 13:e igår, my ass! Det var nog den roligaste kvällen på länge! Jag, Maria och Ann satt hos Maria och drack vin och pratade hela kvällen. Det var ju ingen annan som dök upp! Men det var lika bra för vi hade så sjukt mysigt när det bara var vi! Lite senare kom Matilda och Jag,Maria och Matilda gick ut på krogen. Testade ett ställe där vi var när vi var yngre. Och det var nog bra att vi var där när vi var yngre! :) Dom var rätt unga! Vi gick vidare till det stället där vi brukar vara och där träffar jag på syrran! Yeeeey! Det slutar med att jag följer med henne på efterfest och kommer väl hem runt halv fem i morse!

Undrar vad man ska hitta på idag då? Det blir nog en riktig mysdag/kväll. Skönt de!

Later

Fredagen den 13:e.

Läbbigt! Idag är det fredagen den 13:e och man vet aldrig vad som händer.
Nu ska vi iväg och hjälpa mamma och pappa i deras gamla hus, bära ut det som är kvar och jag ska rensa en massa gamla lådor som är mina. Sedan bär det iväg till Maria där vi ska ses alla tjejerna och kika på let´s dance och dricka vin. Sen blir det nog utgång. Nu kommer mamma. Got to run!!

Later

Xbox for children, or Ninnie.

Detta tänker jag sätta mig och spela om sisådär 10 minuter.
Barnsligt? Japp! And I love it!






Fika och Promenad med tjejerna.

Nu har jag kommit hem efter en lång heldag med tjejerna. Först var vi ute och gick jag,Madde, Kristin och Karro. Sen gick jag hem till Matilda och lilla Lilly.



Lilly i sin fina rosa adidas overall.

Sedan bar det iväg hem till Madde där vi käkade köttbullar och snackade en massa. Det slutade med att vi var alla tjejerna, Maddes nya kille, fyra barn och en hund (Willen.) Kaooos! Vi drack Te och kollade på youtubeklipp. Fixade med Kristins blogg och skrattade en massa. Man får en sån energi kick av att umgås med sina vänner! Love it!





Milton och Kristin



I morrn bär det iväg hem till Maria där det blir vin, let´s Dance och fest. Guu va härligt! Jag som hade så otroligt tråkigt förra helgen!! Nu ska jag kolla igenom plugget lite!

Kolla gärna inte Kristins blogg HÄR.
Later


Hemma.

Nu har jag precis kommit hem, fick sällskap av Kaka som var en bit bort hos Viktor. Byxorna blev kanonbra! Tänk att ett par byxor för 99 kr kan kännas så bra i passformen. Ska nog köra på de från och med nu, köp byxor på rean och gör om dom! Tips!

Pratade med Madde idag oxå! Saknar henne! Vi skulle ses i morrn och ta en promme! Har hänt en massa som jag måste få höra om! :) Bra saker!

Blev så paff, satt på mammas och pappas barstolar hemma hos dom och plötsligt så HOPPAR Wilgot upp i mitt knä!?
Det är ju snorhögt! Mer än en meter i allafall!! (Eller typ!)


sjukt! Ska nog börja på aguility med honom till sommarn tror jag.

Han satt i mammas knä oxå när hon sydde :)





Nu ska jag laga lite kvällsmat sen ska jag och Kaka ha tv-spels kväll här hemma!

Later


Hos mamma.

Hej hej hallå alla!
Nu sitter jag hos mamma och ska snart äta lite lunch. Tomatsoppa och ris blir det! Mumma. Ska sy in ett par svarta jeans som jag köpte för 99 kr för två veckor sen. Dom sitter super bra men det var ju inte stuprör, därför de var så billiga på rean antagligen. Jag vill ju ha stuprör! Hoppas ni får en underbar onsdag!

Later

The City Mtv.

Är det någon mer än jag som är i The Hills träsket? Då måste ni ju bara kika på när Whitney kommer till New York och hur hennes liv är där!








Kvällspromenad med mycket skratt.

Nu när jag var ute och gick så mötte jag ett ungt par. Wilgot som har en förmåga att springa lite i förväg ibland (när han får) trippade på som vanligt därframme. Plötsligt började paret skratta åt Wilgot. Måste erkänna att jag blev lite sur i luvan och blängde på dom. Det är ju min lill kille dom skrattade åt. När jag ropar på honom och han vänder sig om så ser jag varför dom skrattade. Han såg ut ungefär som jultomtens svarthåriga son! Han brukar få liiite snö som fastnar i skägget. Men den här gången var det som snöbumlingar som hängde i skägget och det var heeelt vitt. Kunde ju inte låta bli att skratta jag oxå!

Förövrigt så har jag pluggat en hel del idag, stolt!
Sen håller jag på och tvättar fortfarande som jag gjort hela dagen. Men Kaka tog med sig tvättstuge nyckeln på sin träning nu så kommer inte ner i källaren. Bra där!

Later



Egna fiskpinnar.

Super enkelt, super nyttigt och super gott.

Du behöver:
1 paket torsk
1 Ägg
1,5 dl ströbröd (ca)




Gör såhär:
Knäck ett ägg i en tallrik och häll ströbrödet på en annan.
Skiva torsken i ca 5 lika stora skivor.
Doppa bitarna i ägget och sedan i ströbrödet så det klibbar fast.
Lägg i stekpannan och stek ca 5-7 minuter på varje sida.




Klart.
Servera med potatis (med skal, tänk på att vitaminerna sitter i skalet), Spenat.




Mumma!

Lycka till.


Chris Brown misshandlat Rihanna?.

Ryktas det välldans om just nu! Det har ju tydligen varit knackigt på senaste tiden har det stått i tidningarna. Nu ryktas det om att Rihanna var tvungen att uppsöka läkare på akuten efter att ha blivit misshandlad av sin pojkvän Chris Brown.

Läs mer om det.






Goddagens.

Hallådär alla härliga!
Idag har jag inte gjort så mycket intressant mer än en promme med Willen igen. Blev sent i natt och jag är super trött idag. Ska ta och sätta tänderna i skolan nu tänkte jag.

Hoppas ni får världens bästa tisdag!

Later

Godnatt.

Ett alldeles för sent och hastigt Godnatt!




Jimmy Dean.

Nostalgi!
Vilka minnen! Detta var min favorit låt när jag var liten.
Troll - Jimmy Dean



Plugg.

Har precis ätit lite pytt i panna med ägg. Var iväg en snabbis med mamma och handlade. Nu ska jag sätta mig med plugget, gillar ju att plugga på kvällarna.





Tjingeling


Snö och solsken i mängder.

Ååååh va härligt det var ute idag! Har precis tagit en riktigt lång promenad med Willen. Det är så härligt ute så det lixåm pirrar i kroppen när man andas in luften. Älskar solen. Dock är jag fortfarande super förskyld och det blev minsann ingen rask promenad. Mer en "filosoferar promenad". Nös ungefär 453678 gånger och kom på på halvavägen att jag glömt snorpapper! Waaah.

Var och gick i mina gamla kvarter, där jag föddes och växte upp tills vi flyttade därifrån när jag var runt 6 år. Men liiiite minns man ju! Och kände igen alla gamla hus!

Wilgot som brukar skälla hej vilt på alla hundar (eller allt som rör sig) nu för tiden hälsade snällt på tre gigantiska hundar. Det gick hur bra som helst! Dock var alla över 12 år och ingen ville leka med honom lika mycket som Wilgot ville. Dem tyckte nog bara att han var super dryg som försökte få igång stämningen lite.

Fick meddelande från Maria igår. Det var som om hon kunde läsa mina tankar! Hade precis sagt till Kaka att jag så gärna ville htta på nåt med tjejerna nästa helg eftersom den här helgen har varit en riktig "dö helg". Har inte gjort någonting förrutom att slappat och ätit onyttigt samt snytit mig och myst med Willen. Maria tyckte det skulle sitta fint med en Let´s dance kväll på fredag med vin och tjejsnack! Precis vad jag behöver och jag skrev tillbaka; "Jag är redan där!".

Nu ska jag kolla in nya tvättstugan. Det är fan på tiden!

Later


Björn Gustavsson i Beck ikväll.

Glöm inte att titta på Beck "Flickan i Jordkällaren" Ikväll kl: 21 på TV 4.
Björn Gustavsson är med i den i några minuter.






Later

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen efter god mat hos mamma och pappa. Jag känner mig lite bättre idag men är fortfarande jätte skum i kroppen. Tjock i halsen och seg i huvudet, täppt i näsan. Jätte jobbigt att inte orka någonting. Hemma hos mamma åt jag kyckling Wok och ris. Jätte gott!



Wille Pille







matlagning



Nu ska jag sätta mig och kika lite på tv.

Later



 


Söndag.

Söndag idag. Har precis lurat av mig Willen som försökte leka med mina händer på tangentbordet.
"- Vart är benet? Vart har du gjort av ditt ben??" Klassiker! Då sticker han en stund och jag kan skriva ifred! :)

Nu ska jag ringa mamma, kanske går dit en sväng och tigger lite kaffe. :)

Later

Hemmamys.

Nu har jag precis kollat klart på melodifestivalen. Röstade två gånger på Alcazar, tyckte dom var bäst ikväll. Man får ju faktiskt tänka lite på vad som går hem utomlands också. Och Den tror jag det är tillräckligt med drag i för att krossa alla andra länder.

Kaka är iväg på grabbkväll hos Andreas medans jag och Wilgot myser här hemma med Lördagsgott. Jag med mina chips och dipp och Willen med sitt ben. Han fick lite gurka oxå, de är ju endå lördag och det är ju faktiskt hans favorit.

Rakade av Kaka håret också innan han gick, han var trött på att spara! :) Det tyckte jag bara var bra eftersom jag tycker han passar bättre i rakat. Knäppte några smygisar när han gjorde sig iordning med min urdåliga mobilkamera.
(Det ryktas om att det kommer en systemkamera på min födelsedag?) Men man vet ju aldrig.





fining!

Här ligger jag osminkad och myser med Willen framför melodifestivalen.

Nu ska vi mysa vidare! Hoppas alla har en toppen Lördag kväll,
hemma eller på krogen :)

Kram

Melodifestivalen.

Ikväll är det ju melodifestivalen. Deltävling ett! Med dessa:

Nina Söderquist
Jonathan Fagerlund
Shirley Clamp
Scotts
Emilia
Alcazar
Caroline Af Ugglas
Marie Serneholt


Spännande värre! Tycker dock att Emilia har lite dålig fantasi när det gäller låt titlar :) (Syftar naturligtvis på att hennes mega hit "Big big World" påminner en lite om denna titel som heter "Your my world")

Kaka som ska på grabbkväll ikväll har precis varit och köpt chips och dipp till mig som jag ska smaska på här hemma. Blir en ensam kväll för mig ikväll, lite tråkigt, men skönt! Jag och Willen ska jäsa i soffan. Vill ju bli frisk nu så då måste man ju vara hemma en lördag och vila. Ibland kan jag tycka att det är ganska skönt att vara själv.

Nu ska jag klippa Kaka.

Tjing!

Clarins Paris

Här kommer ett tips på en serie som jag använder och älskar. Som dem som känner mig redan vet så ligger MaryKay´s prylar på toppen. Men Clarins Paris  kommer definitivt på en välförtjänt andraplats!


 


Denna ansiktsmask använder jag och den gör verkligen underverk för hyn. Den återfuktar och tömmer huden på orenheter. Och den är super dryg! På bilden nedanför så håller jag i min ansiktsmask och där ser man hur liten tuben är. Men den räcker hur länge som helst!




Denna går att köpa på Glossme och kostar 299 kronor.
Glossme är de som oftast har lägst priser på dessa produkter.

Här är resten av familjen Clarins Paris hos mig.



Det är ett märke som jag starkt rekomenderar.


Later

Lördag.

Morrn!
Idag tog vi alla sovmorgon, även Willen som brukar vara uppe först. Hittade inte honom när jag gick upp, men var för trött för att inse att han faktiskt legat under mitt täcke hela tiden.




Nu ska jag dra med mig TröttMats ut och gå!!

Later


Skjutit i höjden.

Va roligt det är när man går in och kikar och man ser att mina unika besökare har skjutit i höjden så in i bomben. Då blir man glad! Sitter här nu och ska strax sätta på en film och lägga mig i sängen. Har en STOR flaska med bubbelvatten från soda streamen här oxå såklart. Den är alltid med nu för tiden! Me like! Kollade på Björn Gustavssons film "ett livsverk", hur skön är inte han! Bästa komikern på länge. Tycker dock att det skulle ha varit fler klipp med, och inte bara såna från parlamentet och melodifestivalen. De andra som var med var alldeles för kort tycker jag!

 


Åt tråkigaste fredags maten ikväll, macaroner och köttbullar! Kan det bli mer vardag? Tror inte de! Men jordnötter blev det om inte annat. Mumma! Nästa steg är att prova en mandel. Det stod ju på blodprovet att jag reagerade på hasselnötter men inte längre på jordnöt eller mandel. Men har ju varit livrädd och burit med mig spruta nu i åtta år så är liiiiite skeptisk till att prova mandel ännu. Man vill ju inte kvävas lixåm. Det här med nötallergi har dom ju sagt att man verkligen ska passa sig med.

Var ute med Willen nyss och gick lite i snön. Plötsligt så började han TOKSKÄLLA, men jag såg ingenting som kunde ha varit det läskiga som han blev rädd för? Första tanken var ju som vanligt att det var nån äcklig människa som stod och gömde sig och skulle hoppa på mig eller någon som gick efter som Willen hade sett? Men till slut förstår jag ju att det är en plastpåse som ligger på marken och fladdrar som han blev skraj för. Tönt!
För ett par veckor sen så var jag själv hemma. Och hade precis kikat på en riktigt läskig film. Efter filmen så ville ju naturligtvis Wilgot ut och kissa och jag var tvungen att gå ut mitt i natten och gå. Super läbbigt var det. Sen när vi kom in på ett bostadsområde så stannar Wilgot bara och vägrar gå.... Han står blixtstilla och bara morrar. Men jag ser ingen? Jag drar lite i kopplet och får med mig honom några meter innan han stannar igen och gör samma sak, stannar och sätter sig ner. Så fick jag hålla på ett tag tills vi äntligen nästan sprang hem. Vet fortfarande inte vad det var han såg!! Läbbigt!!

Nä nu är det dags för sängen och film.

Natti natti

Warning sign.

Coldplay





Toning.

Här sitter jag just nu, precis tagit en dusch och har en hårtoning i. Ninna var precis här och kikade lite tv och snackade lite skit. Alltid lika trevligt! Även om inte jag är fit for fight ännu med min förskylning. Ikväll blir det lugnt och myskväll! Jordnötter :) och lets dance!

Vad ska ni göra ikväll?

Later

Nitar Vs Fransar.

Överallt just nu så ser man nitar och fransar!
Tänk Cowboy eller Rocker! Pick one!
Snyggt är det i allafall både och,
undrar vad man kommer att få se mest av i vår?




Inspiration Nitar



Fransar


Eller varför inte båda?



060209

Godmorgon! Gud vad jag har sovit tungt inatt! Har dock inte kunnat andas genom näsan på hela natten, drygt som fan. Men tror att det känns lite bättre i bröstet än igår. Idag är det snöstorm ute. Stormen från London är det som kommer på besök. Pappas vänner satt fast på flygplatsen i London ett par dagar pga stormen där, och nu så har dom ju sagt att den skall komma hit. Så tror det är den nu som är på ingång.

Later

Today´s the day.

Nu blir det två underbara låtar på rad, vilken tur va? :) Enjoy!

Detta är Aimee Mann - Today´s the day.






Godnatt.




Shine your light.

Den här låten är bara för bra! Jag ryser!

Robbie Robertson - Shine your light

Den är från Ladder 49.




En jordnötspåse och blodapelsin senare.

Efter att ha suttit och våndats medans alla andra runt omkring mig suttit och måffat jordnötter eller jordnötsringar i ungefär åtta år så har jag idag ätit en hel påse. Jag fick ju som jag berättat tidigare reda på att jag inte längre är allergisk mot jordnöt. Underbart! Så mosade i mig en hel påse med honungsrostade jordnötter! Fyfan vilken seger att äntligen kunna äta de! Sen för att känna mig liiiite nyttig så åt jag en blodapelsin oxå direkt efter :)

Kakas lag vann med 15-5 på bandyn. Great! Hans lag skrattade tydligen lite åt mig då de tyckte att jag var mer intresserad av att prata med Olivia i telefon än att titta på bandyn. Men så var icke fallet, pratade bara med henne ett tag, resten av tiden satt jag och försökte hålla koll på den lilla oranga bollen som for omkring bland ett gäng svettiga spelare.

Tittade på Changeling tidigare idag. Vilken film! Den är så himla känslosam. Blev så jäkla förbannad när jag tittade på den! Den måste ni bara se! Skit bra!



Later.



Fina Douglas till salu.

Någon som är intresserad av att köpa en jätte fin och mysig Douglas?
Gå in
HÄR i såfall! (Självklart så vill Tilda hitta ett så bra hem som möjligt åt honom så skriv inte till henne om ni inte menar allvar!)
Jätte fin Amstaff hane som behöver ett hem!




Fina Tilda med Dogge!

Nu ska jag KLÄ PÅ MIG varmt, ska kika på Kakas bandyträning.

Later


Grekisk fruktsallad alá Ninnie.

Tänkte slänga in ett recept såhär på kvällskvisten! Det var ju ett tag sen! Nu blir det grekisk fruktsallad, så som jag brukar göra den!

Du behöver:
Vindruvor
Banan
Apelsin
Äpple
Russin
Naturell yougurt
Flytande honung

Gör såhär:
Skär upp frukten och lägg i en skål. Häll över russin, naturell yougurt (som en sås, frukten skall inte bada!) och sedan lite flytande honung på toppen.

(Om man vill och inte är nötallergiker som jag är så kan man ha hasselnötter eller krossade mandlar i oxå!)

Smaklig måltid!

Barbie blir aldrig gammal.

Just nu så läser man överallt om Barbie och att i år så fyller hon 50 år! Det är inte klokt vad gammal hon är! Jag kommer ihåg när pappa kom hem från jobb i Usa och hade köpt med sig min första egna barbie docka, innan dess hade både jag och min syster lekt med mammas gamla. Åh vad vi blev glada. Sedan började dem föröka sig och det slutade väl med att vi hade en hel kartong med barbies och en hel kartong med barbies kläder och andra prylat som bilar, affärer och annat jox.




Det är kul att det faktiskt håller i sig och att barn idag oxå leker med barbie. Eller att det faktiskt finns människor som bara samlar på dockorna. Det är annat vad man kan säga om dom där ur min synvinkel, UR LÖJLIGA Bratz dockorna. Men herregud, ni hör ju bara på namnet. Vad är det för stormupp som ens kom på idiotin med att skapa en docka som heter Bratz och ser ut som en fjortis med alldeles för mycket attityd. Och det ska våra barn leka med? Nä fyfan vad less jag blir på dessa leksaker som bara skapar en negativ bild på hur man "SKA" vara och se ut nu förtiden. Inte kontigt att våra barn mår dåligt över dålig självbild när dom redan som små får en docka i handen som ser ut som en full fjortis.



Ner i sopen med era Bratz och fram med era Barbies! Även om dem oxå inte riktigt signalerar hur en riktig kvinnlig kropp ser ut så är i allafall resten mycket bättre :)

Later

Harpluttar.

Godmorgon!
Jag undrar en sak? Är det gott med harpluttar? Det tycker i allafall Wilgot! Han brukar slänga sig över en hög ibland och sedan går han och knaprar hela promenaden. Det kanske är bättre det än frysta bajskorvar, som Matildas Douglas brukar tugga på!

Vi var precis ute i allafall, snor kallt! Jag har så jäkla ont i bröstet så orkar knappt andas. Ska bädda ner mig i soffan nu med en kopp te.

Hoppas er Torsdag blir kanoners.

Kram

Boktips till hundägare.

Cesar och hans hundar.
av Cesar Millan och Melissa Jo Peltier.




Denna lästa jag ut för ett par veckor sen. Det är en superbra bok för hundägare men även för människor som är hundrädda, människor som vill lära sig mer om hundar och tro det eller ej, även för en människa utan hund, den är väldigt psykologisk. Man lär sig massor om hur hundar och människor fungerar. Jag rekomenderar den starkt!

Cesar Millan "The dog whisperer"





Skiiiiit.

Precis innan sista delen av Made in Sweden ska sätta igång, under pausen, så dör tv:n. Har vi otur eller har vi otur? OTUR! Jag blir så irriterad på att ingenting som är tekniskt runt omkring oss ska fungera. Sen går det ju på fyran, och dom är ju så snåla så där måste man ju betala för att kolla på programmet på webben.  Ingen annan kanal som har så, men just TV 4 ska ha så, såklart! Off course my horse! Tur att Kim kom tillbaka i allafall! Det gjorde han rätt i! Får väl kika på sista delen på reprisen sen på lör eller sön.

Nytt hos topshop.




Nu ska Willen få sin sista promenad för denna dag.



Denna bild såg jag idag bland Verros bilder, värst va upptagen man ser ut... busy woman.

Kram!

Vår snart?.

Åh vad jag längtar till våren! Den kommer ju fan aldrig?
Först ska det lixåm vara påsk oxå innan solen kommer fram ordentligt och det blir sån där riktig vår värme ute.
Men bara den där första känslan längtar jag till, när snön försvinner och allt grus ligger kvar på marken. Fåglarna och knopparna! Ååh vad jag längtar! Är så fruktansvärt trött på denna kyla som är helt meningslös nu. Det bara blir kallt, sen varmt och blaskigt, sen kallt igen. Tänk sen när alla uteserveringar börjar öppna och människor kommer ut ur sina iden där dom gömt sig hela vintern. Fram med skinn/jeans jackan och bort med dunjackan. Fram med conversen och bort med varmfodrat tjaffs.

Spring 2009.




Ikväll är det ju Made in Sweden oxå! Älskar redan Janets första singel, här är den, men jätte dåligt ljud.
Tror det kommer bli en stor hit i vår.




Later

Less.

Kan det bryta ut nångång så det går över? Jag har ont i bröstet, i halsen och i kroppen. Fryser, svettas och fryser igen. Men har ingen feber och är inte jätte sjuk. Det bryter ju aldrig ut. När det väl bryter ut så brukar det ju inte ta så lång tid innan det går över igen? Hellre jätte sjuk i två dagar än mår såhär halvdant. Så jävla less.


Jäkla internet.

Krångel krångel krångel!
Internet har krånglat hela dagen och jag har varken kunnat kolla skolan eller bloggat. Surt som sjutton!
Nu äntligen funkar det igen så ska väl dra min dag här lite snabbt innan jag sussar!

Gick med Wilgot till mammas jobb, långpromenad på över en timme eftersom han ska nosa på allt! Lämnade korten hos mamma som jag hjälpt henne med. Tog med en matlåda och åt där. Mamma har en riktig surtant på jobbet som aldrig sagt ett ord till mig under de 12 åren som mamma jobbat där. Jo föresten... hon frågade mig en gång varför jag inte gått gymnasiet? Trevlig prick! Wilgot råkade springa in till henne när jag satt och åt i deras lunchrum. Tror inte det var så där jätte lyckat! :)
Sedan blev jag upphämtad av Kaka och vi åkte och hämtade Ella bella på dagis. Sedan plockade vi även upp hans mamma från jobbet och åkte till affären för att köpa fika. Fikade lite hemma hos dom och sedan skjutsade Kaka hem mig och Willen. Han åkte vidare för att köpa coca cola smak till soda streamen. Fan va nice! Smakade nästan som riktig coca cola! Jag åt lite kvällsmat och kikade på Hide and Seek medans Kaka var på bandyträning.


I väntan på fika utanför Ica...










Min härliga myströja "blommor och bin".



Nu har nya Gossip girl och One tree hill kommit oxå idag!
Hääärligt!


Natti!

030209

Godmorgon på er!
Har nyss varit ute och gått med Wilgot. Han badade badkar igår med nya shampoot och pälsen bara flyger efter honom så mjuk han är! Vi jagade lite fåglar och kissade lite sen gick vi in och började göra frukost. Äpple och philadelphia smörgås. Mumma! Tyvär så pratade jag med mamma i telefonen och glömde bort smörgåsen på bordet, när jag kom tillbaka fanns det bara en kvar! Wilgot är lite små förtjust i allt han inte får äta! Själv sitter jag nu och försöker bli klar med dom nedrans korten som jag hjälper mamma med medans jag mumsar på mina äppelbitar.
Hoppas ni får en härlig tisdag!

Later


Godnatt.

Nu tänkte jag gå och lägga mig.
Men först.... denna heta video med Rihanna och Justin.
Rehab - What goes around comes around.



 



Natti natti!

too2late klocka.

Hur cool som helst!





Italienska too2late har tagit fram en väldigt enkel klocka!
Vattentät, gummiband, tid, datum, inte massa finesser som kan gå sönder.
Kommer nya färger varje månad, kostar ca 150 kr.

Köp den
Här.


Den farliga pojken.

Han är lång och mörk och tror inte på sagor. Håret är rufsigt och ramlar ofta ner över ögonbrynen. Men ibland gör han en slarvig gest och liksom slänger det bakåt så att man ser ögonen under, som är förvånande blå eftersom håret är så brunt. Han ler ofta. Och det är ett leende som tycker om dig. Sånt känns i kroppen.

Det gäller att inte bli kär i det leendet. För plötsligt är han rastlös och börjar prata hetsigt om att ge sig av. Vart då? Det vet han inte. Tanken på att rymma är en vederkvickande vakendröm. Han vill bort! Bort från allt det här som klämmer och hejdar en. Bort till friheten.

Just när han säger det upptäcker du att naglarna inte är alldeles rena och på vänster hand är två korta på det där sättet som det blir när man biter på dem. Han är en trasig, fattig och ensam själ som du måste ta hand om...

Och det är när du tänker så, som han börjar bli farlig.

/Idas Värld


020209

Måndag idag! Sitter och jobbar lite med kort från mammas jobb. Mamma jobbar ju på en tidning och jag sitter och letar telefonnummer till olika prenumeranter. Tjänar en liten extra slant, praktiskt som sjutton. Ska försöka hinna tvätta lite idag oxå. Just nu kokar jag ägg, tänkte göra lite brunch, mumma!

Men gud jag ramlar baklänges vilket intressant inlägg!

Later

Segsöndag.

Hallådär.
Idag har det varit lugnt, en vanlig söndag. Mamma kom över på förmiddagen och vi tog en promenad, träffade konstigaste tanten som tittade ut åt sidorna och sa "Ja ja ja jag som trodde att...." och ställde sig i en konstig position så fort hon skulle säga någonting. Wilgot blev jätte rädd för henne. Han hoppsade runt henne och skällde medans jag och mamma försökte gå vidare och prata med henne samtidigt.
Sen gjorde jag lite lax och potatis och la mig i soffan, sen har jag legat där idag. Min fot är såklart värre idag eftersom jag var iväg igår, så idag är den lindad och dunkar. Måste vara försiktig med den nu så att den blir bra någon jäkla gång!
Igår va väl sådär! Det var jätte kul att träffa tjejerna dock! Som alltid!

Nu ska jag jäsa vidare på soffan!
Kolla gärna in min vän Kattas blogg: http://www.prinsessankatta.blogspot.com

Later

RSS 2.0