Linda Rosing, Vilket jävla skämt.


Jag blir så jäkla trött på den här människan! Jag brukar väldigt sällan störa mig på en person. Eller ens orka lägga energi på att störa mig på en person. Men Linda Rosing! Jag kan bli så fruktansvärt irriterad på denna människa! Hon är så jäkla blåst så det är så fruktansvärt pinsamt! En 13:åring i en 39:årings kropp. Förstår hon inte att hon är pinsam?? Förstår hon inte att hon håller på att förstöra sina barns framtid. Hur kommer människor att se på dem i framtiden? " -Jaha du är Linda Rosings Son/Dotter....?". Varför kan hon inte bara betee sig som en vuxen för deras skull. Hålla på och hångla med en kille som för det första bara driver med henne (Det är ju så himla uppenbart!!). Och för det andra är TRE ÅR ÄLDRE än hennes dotter!! Varför tänker man inte längre än näsan räcker om man har två barn i sitt liv som redan fått utstå ALLDELES för mycket! FAN Skärp dig!!

Otippat värre!



Kommentarer
Postat av: Anonym

jag gillar inte att hon har så enormt stora bröst,kolla hur klänningen sitter med det! hon valde den yngsta och de skiljer 16år mellan dom,hugo är 19 och hennes dotter15:) de borde vara tsm! hur tycker du? kram

2009-04-01 @ 13:57:50
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: Jessica

Vem är inte trött på den människan? usch!

2009-04-01 @ 14:10:53
URL: http://jesssic.blogg.se/
Postat av: Anonym

samma här:) hon är vidrig! har du blivit lurad idag då? kram

2009-04-01 @ 14:15:07
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: Jenni

Den människan lär någon aldrig förstå sig på :P

2009-04-01 @ 14:26:24
URL: http://jennimaatta.blogg.se/
Postat av: ELLEN

Programmet var underhållande, men ack så pinsamt! Hon har ju så mycket grejer i ansiktet att hon inte kan le ordentligt, haha. Och vem vill egentligen att folk ska TÄVLA om att vinna ens hjärta? och vilka vill ens tävla om en sådan sak? Förstår mig inte riktigt på konceptet, om jag ska vara ärlig.



Galet härlig blogg, jättefin design :)

2009-04-01 @ 16:25:05
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sick, är det enda jag kan säga om det där.. helt sjukt.

2009-04-01 @ 20:51:22
URL: http://twerds.blogg.se/
Postat av: Eliza

Hamnade i denna blogg och undrar om det är i Blåkullabloggen jag hamnat? Kommentarer som: "Jag gillar inte att hon har så stora bröst"??? Varför inte de sitter ju inte på någon annan en Rosing. Kanske pojkvännen gillar dom...det är där skon klämmer..

Nej bara bland en massa Svensson som har tråkiga liv. Om hon nu är så blåst, kan hon då hjälpa det? Man får inte välja sin begåvning eller? Sjukt att en del måste skriva om Rosing överhuvudtaget.Varför ska kvinnor, ja mestadels kvinnor vara så fruktansvärt elaka mot just kvinnor? Avundsjuka, fn inget annat.

2009-04-15 @ 09:56:48




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0