Söndag.

Idag har det varit dåligt med inlägg. Har varit/är så sjukt bakis idag.Vaknade väl runt tolv och såg typ dubbelt fortfarande. Patade med Madde om jag kunde åka med henne till Maria där vi skulle ses alla tjejerna idag vid fyra och få en överraskning. Det visade sig att Kristin skulle ha tapperwear party (eller hur det stavas). Vi drack glögg och åt lussebullar, gosade med "våra" två bäbisar som kommit med i gänget nu då två stycken blivit mammor och Wilgot sprang runt och hoppade på alla. När jag kom hem var man ju helt slut, då ringde jag och beställde en stor kebabtallrik som jag moffade i mig, hade ju inte ätit nåt annat än lussebulle på hela dagen. Nyttigt! 

Igår var det jätte kul, nästan lite väl kul, det visade sig att alihoppa hade blivit ordentligt fulla. Inte bara jag då! Och vi tappade bort varandra och alla hade vi gjort bort oss litegrann. 
Först va vi hemma hos Tilda som fyllde år. Sen var det Pluto som gällde och sen donken. Jag och Frida tog väl en buss hem tillsammans vid tre tiden, då var vi bra runda under fötterna. 

Eftersom lilla L är nykläckt till världen så fick såklart Tilda en present till henne oxå + sin födelsedagspresent. Till lilla L köpte jag denna, tyckte den var urmysig.




I födelsedags present fick hon presentkort på Gina Tricot. 
Nu ska jag kolla på Kung fu Panda. Det sägs att den ska vara riktigt bra. Vi får väl se!
Ha en mysig söndags kväll!

KRAM  

Fantastiskt.


Härliga Lördag.

Idag är det en rolig dag! Vaknade nyss, och låg och mös med Wilgot. Världens gosigaste hund. Ska snart äta frukost och sen börja planera inför kvällen. För att klockan fyra så ska vi vara hemma hos V och M på mat. Sen klockan sex/sju så ska vi vara hos M på fest en bit bort. Hon har bokat bord på Pluto så vi ska vara där sen efter förfesten. Nice! Så kommer inte uppdatera så mycket mer idag eftersom det redan är så sent. Sov lite länge! :)
Hoppas ni får en härlig lördag!

Puss och Kram

Johan Palm ute ur Idol.

Fan va skönt!
Inge illa mot honom men han var ju verkligen sämst. Och va vare för nervvrak som kom upp på scenen. Stackars människa som aldrig sett en riktig artist i hela sitt liv. Om man är så desperat över Johan Palm i idol. HAhaha




Fattar inte, är det en sångtävling eller någon jäkla "förvirrad tonårstävling"?



MyskvällsFredag.

Gu va skönt med hemmakväll. Helt färdig! Sitter här med en bonaqua och en jätte stor chokladkaka. Vi gjorde hammagjord pizza ikväll med skinka,champinjoner,kronärskocka och oliver. Mumma! Nu ska jag kolla på "bonde söker fru"  på webben och bara slappa och gosa.

Later

Presenterna som jag köpte idag får ni se på söndag eftersom en viss person brukar vara inne på bloggen.

Puss

Wilgot Nyvaken.





Fredag.

Är fortfarande hängig och trött. Ont i kroppen samt halsen. Men vafan i morrn är det ju fest, kan ju inte vara sjuk då! Icke! Så idag ska jag proppa i mig så mycket c-vitaminer som det bara finns att få tag på och sen ska jag vila upp mig och dricka litervis med vatten. Är jag sjuk i morrn då så är det ju nå knas?! :)
Idag så har vi en massa ärenden på stan oxå som Kaka får ordna. Han ska nog endå ner på stan. Själv ska jag ju vila. Lyxmaja! Måste köpa en blöt eyeliner och hämta min klänning som jag ska ha i morrn hos min syster på jobbet. Sen MÅSTE vi köpa avocados! Beroende!

Samt köpa presenter till, tänker inte säga vem eftersom hon antagligen läser denna blogg :)
(Det där var uppenbart nog).

Hoppas alla får en superdag och härlig fredag! Bästa dagen på veckan!


Later

citat.

jag:  - Fyfan så jag ser ut utan smink
Kaka:  - Det  tycker inte jag, du är alltid jätte fin.
jag:  - Men det är bara för att du älskar mig, du är blind.

Saw V.

Kollade klart på den nyss. Jag älskar Trhillers och skräckisar. MEN, Saw filmerna klarar jag fan inte av! Usch, efter varje Saw film som jag sett så har jag ALLTID sagt att, det här är den sista! Nu ville kaka så gärna se den här så tänkte att , vafan! USCH! ALDRIG MER Saw!


Ge mig.



TopshopTopshopTopshopTopshopTopshopTopshopTopshopTopshopTopshopTopshop

Nöjd.

Nu har jag sovit i typ 4 timmar pga att jag känner att jag börjar bli sjuk. Mår inte alls bra! Ont i kroppen och i halsen.
Men var till frissan i allafall idag och blev jätte nöjd. Har ju ingen bra kamera så blir in´gen bild nu. Men kan tänka mig att det blir en massa massa bilder från festen på lördag då jag har kompisar som alltid tar kort. Så ni får se då. Det blev i allafall en creme färg, lite röd,blond,brun aktig färg som är otroligt varm, och sedan glassade vi till det med en lite brunare rand bak. Ansiktet fick mycket mer färg än med min vanliga hårfärg. Den här passar mer när det är vinter. Jätte nöjd. Inte alls farligt med pengar heller, 850 kr fick jag betala för all färg. Fast för mig är det hur mycket pegar som helst, men endå. Det bästa av allt var att frisören var utbildad "huvudmassör", vet inte vad det heter, men ja gick mig en liten omgång när hon tvättade håret. Dom ska tydligen öppna någon Spa för håret avdelning där. Då kan man gå dit och få en hårbotten behandling och massage, UNDERBART!


Spiderpig.

Kommer ALDRIG bli dålig!!

Tycker du inte de här är roligt, då har du fan ingen humor! :)




Skolett.

Så snyggt! Måste bara ha ett par! De här gillar jag, från urbanoutfitters.





Morrnmorrn.

God morgon! Här är man tidig! Jajje! Men trött! Drömde en sån konstig dröm i natt om att jag blev jagad igen. Jätte verkligt och läskigt! Det är antagligen för att jag älskar sånna böcker och filmer och tittar och läser dagligen om sånt. Typiskt mig. Men det är ju så spännande! Man får ju aldrig nog lixåm.
Wilgot ligger som en liten boll här bakom min rygg och myser. Han har sovit med huvudet i minhand och tassen mot min arm nästan hela natten. Han är ju så go hjärtat. Världens finaste hund har vi! På alla vis! :)

Nu skajag kolla på reprisen från insider och äta frukost!

Ha en kanon dag i slasket! Later

Veckans låt.



Gabriella Cilmi - Sweet about me

Urk.

Idag har det varit en riktig urkdag. Har pluggat lite, vilat lite och städat lite. Så fruktansvärt ont i halsen!! Ska trycka i mig en avocado nu och sen ska jag lägga mig och läsa min bok som jag är helt inne i nu. ("den tusende gången").
Har ni nå bra boktips?

Tittade på en film nyligen oxå, som hette "Her only child". Den var hemsk! Handlade om en mamma som var besatt av sin dotter och var livrädd för att dottern skulle lämna henne, så hon skrämde iväg alla killar som dottern träffade och hotade dem. Samt kom på ursäkter och försökte döda hennes hund för att hon skulle komma hem. Sjuk film! Men jag gillar ju sånt där! Thrillers och sånt!

I morrn ska jag till frissan, ska bli sååå skönt, även om jag inte riktigt vet vad jag vill göra ännu! Får la se när jag är där!

Sussa sött nu! Det tänker jag!

Tips.

Dessa klarar jag mig inte utan. Speciellt inte nu under vintern när allt man har på kroppen blir så torrt så torrt.



Rengör huden på djupet och den känns len och ren efteråt.
Använder denna varje kväll och den funkar hur bra som helst.


Kanske världens bästa handcreme! Man blir icke klibbig utan len och fin! :)

Om du vill beställa från apoteket så gå in på deras hemsida. Apoteket.se



Onsdag.

Onsdag idag! Ont i halsen! Usch, vill INTE bli sjuk nu, ska ju på en jätte rolig fest hemma hos min underbara vän M som fyller år på lördag. Och i morrn ska jag ju till frissan och förändra mig! Trött på att vara blondin med lite utväxt. Här blir det lite flammigt med rödbrun och blondt tror jag. Får se. Kanske är helt ute och cyklar. Får se vad det blir.

Sitter här och gungar på min pilatesboll, jätte skön att sitta på. Och man får träningsvärk av den bara av att sitta på den! FANTASTISKT! :)

Hoppas alla får en bra dag!


Later

Bjuder på de här oxå.

Från samma helg med tjejerna!





Hjärtskärande.

När vi skulle åka och handla så fick Wilgot vara kvar hemma hos Ninna. Man ser som vanligt inte så bra på mina kort. Men man ser en liten svart boll som står i fönstret och tittar när vi åker iväg!





home.

Nu är vi hemma igen efter lunch och fika hemma hos AL och sedan blev det storhandling och Hm. Köpte en mössa och ett par örhängen på Hm. Nu håller jag på att laga mat och känner mig så himla glad för att i morgon skall jag ringa till frissan och be henne göra mitt hår. Har inte kunnat gå till frissan på månader pga pengar. Det är ju så fruktansvärt dyrt. Min överraskning var att jag får en för tidig julklapp och får gå till frissan! :)

Är ju väldigt blond nu, och nu när det är vinter så tror jag att jag ska satsa på en lite brunare ton. Kanske tom åt det lite rödbruna. Ha i lite slingor bara, inge märkvärdigt. Min förra frisör som jag gick mycket hos när jag testade en massa massa frisyrer när jag var lite yngre, han sa att han ville färga mitt hår rött. För att han såg tydligen på mitt ansikte att det var rätt färg för mig. Det han inte vet är ju att min mamma är ju rödhårig och jag kanske har det lite i mig oxå? Man vet aldrig. Får se hur det blir! Väldigt taggad i allafall! Så skönt att fixa håret!

Nu ska jag kika på nya Gossip girl och One tree hill. Yeeeey! Älska tisdagar!

Kram på er alla!

Överraskning.

Kaka ringde nyss och talade om att han hade en överraskning åt mig? Vad kan det vara? Spänningen stiger.....



Melissa Rice.


Ingen navel.

Karolina Kurkova har utsetts till världens sexigaste kvinna av tidningen E! och slår därmed andra skönheter som Bar Refaeli, Angelina Jolie och Gisele Bündchen.

Men den tjeckiska modellen, som är känd för sin vackra figur, har en något annorlunda kropp - hon saknar nämligen navel. Enligt henne talesperson togs den bort under en bukoperation när Karolina var liten, uppger nyhetsbyrån Wenn.

Victoria's Secret-stjärnan får därför en påklistrad navel när hon fotas lättklädd för att det inte ska se alltför konstigt ut.

- Vi har en samling magkort i olika vinklar, så vi använder Photoshop för att sätta dit en navel när hon gör bikinibilder, säger en bildredigerare till New York Post.




Här ser man vad man kan göra med photoshop. Lite roligt är det!?

Men snygg är hon!



ont i vaderna.

Tro det eller ej! Som träningsvärk! Jagsom älskar träningsvärk då man känner att man gjort någonting. Men jag tycker inte att jag knappt rört mig på två år!! HAha, jo de har jag väl. Men inte tränat i allafall. Kul att man kan få träningsvärk av att gå ut och gå med Wilgot, då är konditionen på topp! jajje!

Idag är det Tisdag och jag har knappt sovit något i natt då jag somnade vid 3 i morse. Trött!! Ska upp och äta lite frukost nu och sedan ska jag hem till AL som ska hjälpa mig att lägga i lite mörkare slingor i mitt blonda hår med alldeles för tråkig utväxt. Gillar att vara lite mörkare på vintern då man är så blek. Det framhäver lixåm mer då. Och man har inte samma färg i ansiktet som på håret. :)


Later

Madagaskar 2.


Madagaskar är verkligen en av mina favorit filmer, nu bara läääängtar jag tills jag ska se tvåan!!



Korvstroganoff och ris.

Är verkligen underskattat! Fy sjutton gubbar vad gott det är ibland. Fick det hemma hos mamma. Härligt var det oxå att träffa syrran och hennes kompis A som jag oxå känt hela livet i princip. Vi kan babbla! Yes we can! Plugget kallar!

Är det bara jag...

... eller är det fler som tycker att de här jackorna från Topshop är URFULA! Skulle aldrig i min vildaste fantasi betala 1100 kr för en sådan jacka. Vad tycker ni? Är jag helt ute?


Hej du vinterland.

Nu är det snö ute! Massvis! Härligt, det blir genast lite ljusare ute och det gillar vi ju! inte sant? Wilgot blev som galen nu när vi var ute. Hade snö över hela sig! Det ser väldigt häftigt ut med tanke på att han är så svart. När vi kom in så badade jag honom och fönade honom och vips, så hade jag världens renaste och världens fluffigaste pälsboll.

Om ett par timmar så ska jag hem till mamma och äta kvällsmat tillsammans med dom. Min syster kommer oxå dit. Så det ska bli riktigt kul! Plugga får jag göra när jag kommer hem. Har inte hunnit med så mycket idag. Men pluggar endå bäst på kvällen! Är nog en nattmänniska.

Tjipp

Lårhöga leggings från Glitzy.

Dessa vill jag ha!



Söndag.

Update:

* mör i kroppen.
* hade sjukt kul med O igår kväll.
* det är snorkallt ute, 3 -.
* har precis kommit hem från mamma och pappa där jag ätit underbar fisk med saffranssås.

* fått hem min Kate Moss Parfym.
* även lakrits från taxfreen eftersom mamma kom hem inatt från canarie öarna.
* saknar min lillasyster.
* fick reda på igår att Västerås är staden efter Stockholm med mest kriminalitet.




I bakgrunden, micro och brödrost, bäst ljus där för min kackiga mobilkamera.





On my way to O.

Nu sitter jag här i min nya klänning från topshop och väntar på att gå över till O. Ska bli riktigt mysigt! Wilgot får följa med eftersom hon har en hund i hans storlek. De går väldigt bra ihop! Ska bli fint med "ett" glas rödvin och massa tjejsnack med en nyfunnen vän! Hoppas alla ni får en toppen lördag kväll!

Puss och Kram!

Idol är ett skämt.

Precis så tycker jag!
Det har blivit någon sorts fjortis program där man samlar alla på ett ställe som bara går efter allt som inte har med bra musik att göra! Skulle inte förvåna mig om Johan vann hela skiten! Usch!
Kevin och Anna var de som jag höll på om jag var tvungen att välja någon, och nu åkte Anna ut igår. Nästa gång är det väl Kevins tur! Hoppas inte! Åååh va trött jag blir!




Björn Gustavsson.

 
 



Solig Lördag.

Idag sov jag länge länge. Bara det att min telefon fick sms eller ringde 20 ggr. Och dom håller på att renovera här i lägenheten över så det känns lite som "när du får oväntat besök" är på ingång. Väntar mig att nån skall falla genom taket snart. Det vibrerar överallt!! Låter som om dom håller på å gör en villa av den lilla tvåan över.

Var nyss ute med Willen oxå och guuu vilken liten argsint kravat vi stötte på. Stod där och pratade med ägaren ett tag, hennes hund gick inte så bra ihop med hanhundar och det syntes. Men han lugnade ner sig lite efter ett tag, men då var ju Wilgot hel taggad i stället.

Idag är det åter igen tvätt på schemat. Ska tvätta i tvättstugan mellan ett och fem. Får väl se om jag orkar så länge. Det är ju så nära så man kan ju göra andra saker samtidigt, bara man håller lite koll på tiderna. Inte direkt som att jag ska bosätta mig i tvättstugan i fyra timmar en solig lördag. Icke!

Ikväll bär det iväg till porten bredvid. Ska hem till O och dricka vin. Mysigt!

Hörs lite senare!

Sticka mitt i natten.

Typiskt mig att börja med ett projekt och sedan hålla på med det tills det är så sent att solen går upp. I det här tråkiga november vädret är nog inte det någon risk än på ett tag men endå. Fick för mig att jag ville ha ett par vita fluffiga benvärmare. Och eftersom jag älskar att sticka så satte jag genast igång, dvs klockan tolv! Och nu ser jag nästan dubbelt så trött jag är! Men har kommit halvvägs på en i allafall! :)



Har tittat på "Arn, Tempelriddaren återvänder" oxå. Alltså jag VILL INTE, men KAN INTE LÅTA BLI att tycka att den är ur töntig! Det var samma med den första Arn filmen. Den borde vara bra, men kan inte tycka annat än att alla som ens öppnar munnen i filmen gör bort sig totalt. Kanske är att ta i men, vill ju inte tycka att den är töntig eftersom jag älskar berättelsen. Aja, inte mycket att göra! Fundelerar på att kanske sova nu, klockan är ju endå halv tre på natten.

Får väl ta ett kort sen när mina benvärmare är klara! :)

Sov gott, om ni inte redan gör det, vilket jag tror att ni gör!


Natti natti i allafall! Nu ska jag sova!


Veckans låt.

Får bli denna med Agnes Carlsson - On and on
För att jag känner hennes stylist Niclaz och för att Mario som är en gammal barndomskompis är med i videon! :)

Låten är väl helt okej! ;)


Snow joggers.

Hiss eller diss?

SNOW JOGGERS Classic Nylon

(Dessa från Topshop).

Nyttig grönsaks"pytt" alá Ninnie.

Här kommer ett recept som är lite eget som jag gillar.
Det är enkelt och super nyttigt.

Du behöver:
Potatis
Morötter
Paprika
Broccoli
Squash
Olivolja
Salt
Persilja (inte nödvändigt)
Ägg

Gör så här:
Du väljer själv om du vill skala och skölja potatis och morötter, helst inte då näringen sitter mest i skalet.

Skiva morötter,Potatis,Paprika och squash i lagom storlek.
Lägg allt på en plåt i huller om buller.
Strö över broccolin och persiljan.
Häll över lite salt och häll över olivolja över allt.

In i ugnen ca 40-45 200 grader.

När det är färdigt och potatisen ser gyllenbrun och fin ut så börjar du steka äggen.
(Tips är att steka dem ganska löst för att de sedan skall rinna över "pytten".)

Klart!




Det ska vara lite slarvigt! Det blir desto finare när man lägger upp det på tallriken.

Detta går att göra även utan ägg med någon god köttbit till och kanske någon sås som passar.

Smaklig måltid!

Pilates boll.

Idag när jag är på mitt sämsta humör så kommer Kaka hem med en liten surprise! Nämligen en Pilates boll! Som jag velat ha så länge!! En stor gul fin pilates boll!! Ååååh va jag är glad, ska sätta igång genast! Man fick med en välldans liten dvd skiva till med lite instruktioner! Så nu jäklar. Roligast var när vi insåg att vi inte hade någon pump av nåt slag att blåsa upp den med. Så Kaka började blåsa själv, livsfarligt!




Är det bara jag som tycker att han liknar en Pelikan på första kortet?


 


Den är perfekt när som helst, man kan sitta framför tv:n och träna. Wilgot blev ju lite extra glad och trodde antagligen att den enorma bollen var till honom. Men icke! Den var till moi! :)



Puss


Alldeles för sen kvällsmat.

Som vanligt så är jag slarvig med att göra saler i tid. Ska precis sätta mig och äta kvällsmat. JÄTTE hungrig men orkar ju inte ställa mig och laga mat nu så här mitt i mörkret. Så jag ska bara moffsa i mig två mackor och fil. Gottis! Har äntligen kommit igång lite grann med svenskan ikväll. Plugget har gått välldans segt här på sistone. Inte bra! Men jag börjar ta igen mig nu!

Wilgot ligger här bredvid mig och rycker och piper. Han gör så ibland när han sover. Han drömmer nog att han springer på ett fält gjort av ost! Hans favvo! Så vaknar han upp och inser att han är kvar där man måste se så söt ut som man bara kan för att i överhuvudtaget få tag på en liiiiten bit ost. Han behöver ju inte anstränga sig så hårt! Till hans fördel! Riktig sötis.



(Ett jätte intressant kort på mina ost/kalkon mackor och fil med crunchy :)

Nu ska jag slänga i mig mina mackor och fil så hörs vi.

Later

UGG.

Guuu vad jag vill ha ett par UGG´s!! Varför måste man vara fattig studerande?? Why??


 

Dream on!! 2199 kr hos Brandos.
Måste komma på en plan....




Jag bjuder på den.



Vi hade lite extra kul en lördag!




Ljusterapi.

Ljusterapi är en terapiform mot höst och vinter depressioner.. Den anses fungera mot depressioner som har samband med bristen på ljus under den mörka årstiden. Man kan också ha nytta av behandling med ljus om man lider av så kallat försenat sömnfassyndrom. Ljusterapi går ut på att man utsätts för kraftigt ljussken under en längre tid, antingen via en ljusbox eller i ett ljusrum (ljusterapirum). Ljusrum finns på flera sjukhus i Sverige. Ljuset i ett ljusrum är indirekt och vanligen används lysrör med hög färgtemperatur och god spektralfördelning som ljuskälla (så kallade dagsljuslysrör eller fullspektrumlysrör). Ljusstyrkan i ett ljusrum ligger normalt mellan 2000-4000 lux, vilket är ca 10 gånger mer än ljuset i ett kontorsrum. Vanligen vistas man i ett ljusrum 1-2 timmar per tillfälle. Det finns även ljuskaféer, där människor kan självmedicinera med ljusterapi.

Det finns även ljusterapi lampor att köpa som du kan ha hemma eller på jobbet.






Är du intresserad så gå in på ljusterapi.net


Städa.

Åh vilken rolig överskrift, det är nästan så man trillar av stolen, visst da?
Idag är det städdag här hemma, i allafall nu på morgonen. Ska plocka ihop tvätt till i morrn och dammsuga, torka golv och damma. åh va tråkigt! Varför är det så mycket roligare att städa hos andra? Inte hos sig själv, speciellt inte när man ska flytta snart och man bara är trött på allt här hemma. Men det är så fruktansvärt skönt när det är gjort! När man bara kan slappna av och känna att man gjort någon ordentlig nytta. Vi har det ju så otroligt rörigt överallt nu innan flytten och Wilgot som springer runt och älskar att jaga allt som ligger i hans höjd gör ju inte saken bättre. När han far runt som han gör så är det inte så lätt att hålla det dammfritt här i vår lilla etta. Han kommer nog oxå tycka att det ska bli skönt med stort utrymme! Solen skiner idag som bara attan! Var nyss ut en sväng och rastade. Tänk vad mycket piggare man blir av att det är sol! Helt otroligt! Ska nog kanske kolla upp det här med ljusterapi? Det sägs ju tydligen vara bra mot hösttrötthet och depressioner. Någon mer som testat och tyckte att det funkade?

Later 

Hemma.

Hemma igen efter en god middag hemma hos min underbara granne Olivia. Kyckling med pesto och pasta, super gott! Vi ska ses på lördag igen och ta nåt glas ihop. Nice.
Kanske blir en liten utgång oxå där jag antagligen kommer använda min nya klänning från topshop.
Härligt med framförhållning, tycker ni inte?:)

Trött är jag nu och ska nog titta på någon film igen tror jag! Eller läsa i min bok "den tusende gången", hemsk bok!
Usch, det var nästan så att jag stod i valet och kvalet igår om jag skulle fortsätta läsa i den eller inte. Gillar man spännande böcker som handlar om människor som varit med om hemska saker, verklighetsbaserade böcker så rekomenderar jag den starkt. Under kategorier "böcker" så har ni recension och bild på boken.

Puss och Kram

Acne.

Vll ha vill ha vill ha!





Snö.

Guuu va det snöar ute!

Det blev ingen träff med syster Lina idag pga att hon var tvungen att jobba och sov lite för länge. :(
Men vi får ses någon annan dag!
Jag får ett lyckorus i kroppen när första snön kommer, det är som när det första vårtecknet kommer. När man inser att sommaren är påväg. Älskar det! Även om jag inte är så förtjust i vintern så älskar jag första snön.

Ikväll bär det iväg hem till Olivia som bor en dörr bredvid, ska dit och äta middag.
Mumma! Hennes hund Tristan och Wilgot kommer väldigt bra överens och har jätte kul ihop!
Så roligt att se dom små liven springa runt och leka. Dom blir så glada när de ser varandra.
Undra vad vi ska få för mat?
Spännande!

Nu ska jag ut och gå i snön med Willen.

Later


Love and Other disasters.

Tittade precis på en sjukt bra film!
"Love and other disasters"

A must see movie!

Onsdag.

God morgon!
Idag ska jag träffa min underbara syster Lina. Vi har väldigt nära relation men inte kunnat setts på månader! Hon jobbar jämt och jag har haft min skola, nu pluggar jag på flex så ska gå ner till henne runt tio eller elva :) Beroende på när hon vaknar! Saknar henne såååå mycket! Vi träffades ute på krogen för två veckor sedan och kramade om varandra jätte hårt, - jag vill inte släppa dig! , Säger Lina! HAhaaha. Tar med mig lille Wilgot så han får en promenix oxå + att Lina inte träffat honom heller på väldigt länge! ÅÅÅÅ va jag saknar henne!

Här är bilder på oss från Thailand när vi var där förra julen!






Later

Twilight.

Vill se den! Det är ju den enda filmen alla pratar om just nu!




Chili con carne/Köttfärssås

Nu har vi ätit här hemma, min extremt goda chilicon carne. Men igentligen är det mitt köttfärssås recept med lite vita bönor i.




1 paket köttfärs (nötfärs)
1 paket krossade tomater
1 burk creme fraishe (tomat & Chili)
1 paprika (Valfri färg)
Persilja
Vita bönor på burk.


Börja med att steka köttfärsen, släng sedan i hackad paprika och stek på lagom värme ett par minuter.
Häll sedan i de krossade tomaterna och creme fraishen, rör om.
Låt bubbla ett par minuter.
Sedan har du i bönorna (om du inte vill ha bönor i så funkar det endå).
Rör om, rör om.
Strö över lite persilja (färsk eller fryst).

Servera till ris om du har i bönor annars är det godare med pasta.

Smaklig måltid :)



 


Nytt i garderoben.

Detta var jag precis och hämtade på Ica, bilderna är tagna i badrummet eftersom det är bäst ljus där. Min stackars mobilkamera klarar ju inte av så mycket. Om man säger så!
Allt är från Top Shop.








fint med badrumskaklet i bakrunden! :)

Nu ska jag äta lite kvällsmat! Tjipp

Gossip girl.

ÅÅhh idag kommer gossip girl avsnittent ut på nätet, avsnitt 11. Love it! Undra varför man älskar gossip girl så mycket, det kanske är för att man inte relaterar någonting i deras värld till sin egen? Deras kläder!? Deras drama? Hur som helst så bara älskar jag serien, första två avsnitten så kommer jag ihåg att jag hade hört så bra om serien men jag tyckte inte alls den verkade bra, sen när man var inne på tredje avsnitten så bara älskade man serien och ville bara se mer och mer!


 

Jag ska snart ta en promenad med Vilde Wilgot upp till Ica och hämta ett paket från topshop som jag beställt.
Ni får se senare vad som finns där i :)

Filmen som jag pratade om igår oxå, Fred Clause såg jag igår kväll som sagt. Skit bra! Måste ses!

Ha en fortsatt bra dag! Nu ska jag plugga!

XoXo



Kakas glasögon från Asos.



Idag kom glasögonen från Asos på posten. Vi tog oss en promenad till Ica och hämtade paketet, dom blev rätt bra tycker jag, det tyckte kaka (Niclas) oxå.

Fred Clause.

Nu såhär på kvällskvisten så ska jag lägga mig och mysa med Wilgot och titta på en film som heter Fred Clause, som verkar super rolig. Den är från förra året men jag har inte sett den, filmnörd som jag är.





Marilyn without makeup.


Ledsen.

Idag är jag inte glad alls. Håller på att få nog av att bo så här trångt och det ligger saker överallt, vi ska flytta till en stor tvåa med jätte stort kök och det skulle vi ha gjort 1 dec. Nu blir inte fallet så och jag tar det ganska hårt att bo här i en månad till och över jul dessutom. Alla krafter bara gick ur mig nu! Det är som att man stått ut i ett år och nu kändes det som att alla krafter bara var slut, och nu har jag inga kvar. Ska vi betala två hyror så är vi uppe i 10 000 och det har vi inte råd med. Just nu känns det tungt men jag orkar väl det här oxå precis som allt annat!



Livstid.

Tänkte komma med ett boktips såhär mitt i natten.
Just nu lyssnar jag på Liza Marklunds "livstid" på talbok. Den ligger på Ipoden och det är super avslappnande att ligga och lyssna varje kväll för att få ro i kroppen inför natten. Det är oxå ett bra tips om man har svårt att varva ner på kvällen t.ex. och man inte orkar läsa, lägg dig bekvämt och somna in till en bra bok i ipoden!
Liza Marklunds böcker har ofta bra uppläsare med behagliga röster.
Det finns ju inget värre när man skall  slappa till en talbok och det bara är en dryg röst man hör.





Liza Marklund - författare

Livstid
Är en super spännande bok som börjar med ett polismord, en nedblodad polisänka och ett försvunnet barn. Skuldfrågan tycks klar från början, ingen annan har synts på brottsplatsen. Kvinnan i lägenheten är inte kontaktbar, uppenbart psykiskt sjuk. Den mördade var populär bland sina kolleger, men var han verkligen den idealpolis han utmålas som?






Hemma.

Nu är jag hemma igen från en mysig stund hemma hos Niclas pappa. Vi åt thaimat och tittade på "ensam mamma söker". Det är ju så spännande nu, men man tycker ju synd om dom stackarna som inte kommer bli valda. Man har ju sett och vet ju redan vilka det är. Stackarna. Men men, ställer man upp i ett sånt där program så får man väl leken tåla antar jag. Själv förstår jag inte hur man kan ställa upp? Men det är ju jag de. Nu ska jag lägga mig och titta på "Simon och Thomas", älskar det programmet. Så härliga och så otroligt inspirerande inrednings tips.

Later alligator

Det ska vara ränder.

Stripes är det som är hett, överallt ser man alla möjliga toppar med ränder på. Helst i svart eller mörkblått, men nu börjar det även rulla in i andra färger. Här är några exempel....


      

Dessa kommer från chicy.se där det är massor med ränder på allt möjligt. Snyggt snyggt snyggt!
Man hittar ränder överallt i de flesta klädbutikerna just nu så man behöver inte leta ihjäl sig direkt.

Själv gillar jag en lite längre variant med ett par strumpbyxor eller leggings och en slarvig frisyr.
Det ska vara enkelt, enkelt är snyggt enligt mig, inte massa krussiduller. :)


jobbiga nötallergi.

Här sitter jag och har precis kollat på en massa filmer och målat naglarna i skrikrosa. Ett nagellack som köptes i Thailand för ynka 4 kr. Hur bra som helst och håller jätte länge. Önskar att jag hade testat det där nere och sen alla färger som bara går att få tag på med samma märke.

Snart ska vi hem till pappa Kaka och äta thaimat, det är så svårt med min nötallergi, man vet ju inte vad man vågar äta? Och människor i världen har ofta ingen kunskap om att nötallergi faktiskt kan vara rent av dödande om man får i sig något. Det är ofta man får ha en diskussion när man är på restaurang och personalen inte kan svara på om det är nötter eller inte och säger -men jag tror inte de?, vad hjälper det mig? Sånt där kan jag bli vansinnig på! När de inte kan kolla upp ordentligt och tror att det räcker med ett "men jag tror inte de". Jag kan dö! Men, de blir bättre och bättre oxå faktiskt! Folk börjar få upp ögonen för allergier i överhuvudtaget verkar det som. Eftersom vi blir fler och fler allergiker. Sen är det så svårt och veta eftersom mitt senaste test visade inte några utslag på jordnötter och mandel längre? Utan bara väldigt starkt på hasselnöt! Har inte ätit nötter på över tio år snart och vågar ju inte stoppa i mig en jordnöt även om den allergin tydligen blivit bättre!? Jobbigt med allergier!



Later


Söndagsmorgon.

Jag är hungrig! Somnade klockan fem i morse, låg och tittade på "nytt läge" på treans webbtv. och vaknade nu för en timme sen ungefär. Jag är så trött så trött! Idag har jag inga planer faktiskt! Ska nog bara mysa hela dagen med film och godis från igår. Det var ju endå lördag! Tittade på en film igår som var super bra! "Made of honor" hette den! Se den! Jätte härlig film, romantisk!! :) Sånt gillar vi!

Jag återkommer lite senare när jag inte håller på och somnar sittandes!

Later

Lysande djur design.

Är ju så seg idag, suttit och tittat på alla inredningsidor man kan tänka sig och hittade de här mysiga lamporna bland annat! Dom hade verkligen charm!






Visst är dom härliga!?

Dessa kommer från mobelvarlden.se

Man behöver ju inte vara ett barn för att gilla lampor i form av ett djur som lyser :)

Me Like!


Bakis.

Gu va roligt jag hade igår! (Inte lika roligt idag dock!) Vi satt och snackade fram till 3 på natten och drack vin,käkade goda ostar och annat plock som B hade fixat! Pratade om allt mellan himmel och jord. Wilgot sprang runt och lekte med sin bamse och sov under bordet. Han var jätte duktig igår. Men idag är man lite sleeeten, det blev en hel del alcohol igår och en massa massa massa cigaretter. Idag kan jag inte ens tänka på nåt av de! Usch! Skulle inte ta ett glas vin eller en ciggarett ens om jag fick betalt. Massa betalt! Never!

Undra vad man ska hitta på idag då?
Helst så vill jag ligga i sängen, kolla på film och äta chips :)
Men ska nog försöka komma igång lite med en dusch och ta mig hem till Niclas pappa lite senare och kanske äta lite mat där tillsammans. Niclas är redan där och spelar i deras nya studio. Men just nu ska jag bara ta det lugnt, det får bli lite senare i allafall!

Jag vill tacka tjejerna för igår oxå, jag är inte ensam om det som hänt mig! Ibland är det skönt att höra att fler blivit utsatta av samma sak! Och någonting behövs göras i samhället för att det ska bli bättre! Det är skönt att få prata om det nu när man orkar och att andra delar med sig av sina händelser och erfarenheter. Tack!



Klar.

Som vanligt är jag ALLTID klar en timme innan jag ska gå! Tror ALLTID att det tar 2 timmar att göra sig klar när det i själva verket tar 30 min för mig. Trist kvist! Har världens sämsta mobilkamera men så här ser jag ut just nu.





Örhängen Topshop
Klänning Carin Wester


(Mer ser man inte! :) Men har naturligtvis ett par strumpbyxor till i spets.)

Ha en kul kväll alla! Det tänker i allafall jag ha!

Fredag.

Halloj! Idag har jag varit lite seg med att uppdatera bloggen. Jag ska iväg nu snart till B och träffa några gamla klasskompisar över ett "par" glas vin,ost och vindruvor. Mumma! Wilgot ska faktiskt med han oxå! HAha. På tjejkalas!

Frågan är vad jag ska ha på mig?

Tror jag ska ha mina spetsstrumpbyxor och min Carin Wester klänning. Den är som en stor mysig beige t-shirt klänning!
Så skön att ha på sig!

Nu måste jag börja göra mig iordning!

Puss och kram på er!

Later


vovve.




A Fine Frenzy.

Med denna låt som är en av mina favoriter säger jag GOD NATT!
A Fine Frenzy - Almost lover





Urban outfitters vs TopShop.

Här sitter jag nu med en nybakt fralla och en kopp te och fundelerar. Finns ju ett par skor som jag fastnat så för på top shop som ser ut så här:

 och såhär....

Men nu finns det även ett par liknande som oxå är super fina på Urban outfitters som ser ut såhär:


What to do?
Vilka tycker ni är snyggast?

Grahamsbullar.

Ingredienser:

100 g jäst
50 g smör
1 liter filmjölk
2 tsk salt
ca 1,5 l grahamsmjöl
ca 0,5 l vetemjöl

Gör så här:

Smula sönder jästen direkt i degbunken.
Smält smöret i en kastrull.
Tillsätt filmjölken och låt blandningen bli fingervarm ca 37 grader.
Häll den ljumma mjölkblandningen över jästen och rör om så den löser sig.
Tillsätt salt, grahamsmjöl och största delen av vetemjölet.
Arbeta ihop allt till en deg.
Arbeta degen smidig och låt den sedan jäsa övertäckt i ca 30 min.
Arbeta ihop degen i degbunken.
Tillsätt ev. lite mer vetemjöl.
Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta den smidig.
Dela degen i 4 delar.
Rulla dem till längder och dela varje längd i 10 delar.
Baka ut dem till runda bullar och lägg på smorda plåtar.
Låt dem jäsa till nästan dubbel storlek, ca 30 min.
Grädda i ugn vid 225 grader ca 12 min.
Låt bullarna kallna på galler under bakduk.



       

Mumma!

Mammografi.

Nu har jag varit iväg med mamma på mammografi, och det visades att allt var bra!!! Så skönt!! Vi var så rädda för att det skulle komma tillbaka igen! Tack gode gud för de!
Var och handlade oxå och var in på Mio och tittade på vårat nya köksbord som vi ska köpa till nya lägenheten.




Plain, Säkert många som har det, men guu va jag tycker att det skulle passa in.
Tycker det är så fint och stilrent och skulle passa perfekt i vårat runda kök.

Nu ska jag baka grahamsbullar! :)
Kommer lägga in receptet här senare, ett lätt recept med perfekt matbröd som går att frysa in och jätte gott och nyttigt!

Kram kram!

Härliga Indiska.

Har alltid tyckt om indiska, speciellt deras inredning.






Godmorgon Världen.

Godmorgon! Sov ganska länge idag med, men guuu va skönt det är med sovmorgon! Var ju så längesen man hade det och nu när jag börjat plugga på flex så är det så skönt att få sova till 9-10 om mornarna. Idag är jag på bra humör! Sitter här vid datorn med en rostad ostmacka och en kopp te "Friggs kvällsro". Mumma! Min bästa vän jobbar på Te-boden här i Västerås så ska nog be henne hitta nåt lugnande gott Te till mig nu på vintern. Är ju en riktig Te drickare. När jag fyllde år så fick jag ett lakrits Te av henne, de va faktiskt riktigt gott!

Idag har jag plugg på schemat, sen ska jag äntligen tvätta mina converse idag, dom är så skitiga. Brukar tvätta dom i maskin, funkar riktigt bra, om man tar ut snörena annars kan det bli svarta märken. Sen tycker jag att det är snyggt när dom inte är helt vita oxå, converse ska vara lite små skitiga! Men inte jätte skitiga! :)

Gu va jag har fastnat för den här låten oxå, (se nedan).
Beyonce - If I where a boy

Riktigt bra enligt mig!

Ha en bra dag!
Kram Kram

veckans låt.

Beyonce - If I where a boy





Taylor Momsen Gossip Girl.

Jag älskar Jenny Humphrey´s (Taylor Momsen) nya look i Gossip girl!!!!!

Från det här lite oskyldiga, flickiga till en riktig fashion rockbrud!!

      

Helt annan frisyr och helt annat uttryck!


You gotta love it.



Allt från Top shop.




Waris Dirie.

Efter att ha läst boken "en blomma i afrikas öken" och "ökenblomman återvänder" så tycker man att hon är ännu mer facinerande än vad man tyckte innan när man bara visste litegrann om henne. Waris Dirie är absolut en av de starkaste kvinnor som någonsin kommer att leva på denna jord. Har du inte läst böckerna så gör det! Jag satt som fastklistrad i 3 dagar, sen var den första boken slut. Böckerna handlar om henne och hennes liv i Somalia där hon vallade getter, blev omskuren och skulle giftas bort till en sextioårig gubbe. Hennes resa till london där hon upptäcktes som fotomodell och är idag en av de legendariska supermodellerna.



Idag bor hon i New York och arbetar fortfarande som modell men är även sk human rights - ambassadör vid FN med uppgift att skapa en världsopinoion mot kvinnlig könsttympning som hon själv utsattes för som liten.





Goddag.

Fick ett glatt meddelande i morse om att glasögonen från ASOS är på väg nu. Spännande! Och ett konstigt uppvaknande när jag vaknade bredvid en bokstavligt talat hjärndö "murvel".




Han har fyra ben, varför börja vid hjärnan? Ögat bara hänger och innehållet ligger överallt! Typiskt Wilgot när han får en ny leksak! :)

Lite kul är det ju!

Idag är det en sån där riktig mysdag! Sov ganska länge, ska göra mig en kopp te nu på eftermiddagen och sätta mig med skolan. Gå igenom vad som skall göras här näst. Köpte en påse Riesen igår som jag ska smaska i mig oxå till pluggandet! Härligt!

Så vi hörs lite senare!
Kram kram



Godnatt.

Med detta säger jag godnatt!
Regina Spektor - Fidelity










Damien Rice.

En av mina absoluta favorit artister är Damien Rice. En irländsk sångare som är helt underbar och gör otroliga låtar!
Ni har säkert hört hans låtar så som "9 crimes" och "volcano".
När min sambo Niclas bodde i Australien så såg han honom på en liten scen med väldigt få personer i publiken. En väldigt personlig liten koncert. Vilken dröm det hade varit! Är ju inte alls samma känsla att gå på en stor koncert med flera tusen i publiken!

Denna sång heter "9 crimes" och är en av få låtar som folk känner till tyvär. Men det kommer mer och mer att folk vet vem han är och känner till hans musik!





"The blowers daughter"




Sen har vi dom här två som gör en cover på sitt eget sätt av "9 crimes" hur grym som helst.



Här är även en till cover av Damien Rices låtar, nämligen "volcano" av anaker00 som jag pratat om tidigare.




Låt mig få veta vad ni tycker! :)


Sex and the City Uppföljare.

Nu är det verkligen bekräftat att det kommer en uppföljare! Den börjar spelas in i sommar! :)
Yeeeey!







Hubba Bubba ben till hund.

Gillar din hund att plocka upp tuggummin på gatan?
Då är ett köp av ett Hubba Bubba ben något som jag kan rekomendera! :)

Favoriten här hemma!



Wilgot på vår obäddade säng med sitt hubba bubba ben.
(dåliga bilder från mobil pga att jag inte köpt min dröm kamera ännu :)


Regnig november dag med tvätt på schemat.

Håller på och tvättar! Herrejesus vad det ska bli skönt med nytvättade kuddar och sängkläder. Inte för att jag byter för sällan utan för att jag bara älskar känslan och doften! Wilgot hakar alltid på mig ner i tvättstugan och ränner runt. Äter lite damm och charmar resten av huset som möter oss i källaren.

Laddade ner nya One Tree Hill och Gossip Girl idag oxå... avsnitt 10.  Love it!

Fick reda på igår oxå att det är klassträff på fredag! Vi från gama klassen från komvux ska ses och ta ett glas och skvallra lite! Ska bli riktigt trevligt måste jag säga! Kul när folk tar tag i saker som man vill men inte orkar själv! En träff t.e.x.

Nu ska jag tillbaka ner och se hur det går med tvätten!
Ha en härlig dag allihoppa!



Glasögon från ASOS.


Beställde ett par grymma glasögon till Niclas igår hos ASOS. Vad tycker ni? Tycker dom var jätte fina!




Den tusende gången.

Fick hem en bok i brevlådan idag från cdon.com. Anna Lytsy och Ulrika Olson´s "Den tusende gången". Den handlar om Ulrika Olson som utsätts för sexuella övergrepp av sin far. Som sedan döms till 4 års fängelse när Ulrika till slut anmäler honom vid 20 års ålder. Sedan går hon in i ett strkt beroende av droger, alcohol och framförallt sex. En verklighets baserad bok om Ulrikas liv.





Det finns 2 uppföljare om man gillar denna.

"ulrikas resa"
"Ulrikas sista strid
"

Nattuggla.

Jag MÅSTE börja gå och lägga mig och gå upp på mornarna igen. Har hållt på såhär i snart två veckor! Från och med i morrn så SKA jag gå upp i tid och gå och lägga mig i tid hur drygt det än är! Glömmer lixåm bort tiden och allt annat är så intressant, fast jag håller på å somnar sittandes. Dax för sängen NU! God natt på er alla!

Hemma från Arlanda.

Nu har jag kommit hem efter att ha hämtat pappa på Arlanda. Precis ätit lite macaroner och köttfärsås och suttit i telefonen med min hyresvärd som pratat med min kusin angående min flytt och hans inflyttning. Och det ska förmodligen gå att ordna! Det var ju bra! Har kikat på Färjan oxå. Gud va löjligt det programmet är, men jag har verkligen fastnat. Samma med Bonde söker fru. Såg föresten Christel ifrån Bonde söker fru ute på Bluemoon bar i lördags. Undra om det blir något med Magnus då?:)



Folhögskolans Fristående kurser för män, HT 08.

Kursutbud:

1.
Toapapper, är det sant att toapappret växer ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp.

2.
Är det möjligt att lyfta upp toalocket innan urinering?
Och går det att lyfta ner det efter urinering?
Praktiska övningar.

3.
Efter middagen, flyger tllrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på dvd.

4.
Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa.
Diskussionsgrupp.

5.
Lär dig skillnaden på flickvän/fru och mamma!
Rollspel.

6.
Hur man lär sig att älska shopping.
Andningsteknik, meditation och mental träning.



Mia Törnblom Så dumt!

En bok som jag vill rekomendera är Mia Törnbloms Så dumt! som handlar om henne själv och hennes tidigare liv som grov narkoman och hennes väg ur det. Jätte intressant och spännande att få höra hennes otroliga historia. Man kan inte ens tänka sig detta när man ser henne idag, en sprallig och glad tjej som varit med om allt detta! Stark tjej! Helt sjukt!



Läs nu nu nu nu!


Måndag.

Halloj!
Idag är det oxå ett sådant november väder! Trist kvist! Ska snart åka och hämta pappsen och hans vän på Arlanda. Dom har varit iväg på golfresa. Idag fick jag äntligen mitt csn oxå!! Grattis säger jag bara! Fyfan så sega dom är där och vissa som man pratat med där verkar ju ha hål i huvet! Mina skolböcker har oxå kommit så ska hämta ut dom på posten sen. Eller på Ica där man numera hämtar paket. Smidigt och bra! Vi hörs lite senare! Ha en bra dag alla!

anaker00

Det finns en kille på youtube som jag följer i sitt låtskrivande! Han och hans bästa vän gör otroliga låtar ihop! Här är bara en av dem!



anaker00 heter han på youtube för er som vill höra mer.


GratisMode.se

Samma gäller här! Men nu är det fler butiker med!

Gratis att bli medlem och klicka på länken nedanför så får du 50 p redan från början!

www.gratismode.se/?c=2584

(går den inte att klicka på så markera + kopiera + klistra in i fältet).


GratisKläder.se

GratisKläder.se grundades sensommaren 2008, och idén med sidan är att man skall kunna tjäna ihop poäng, helt gratis, och därefter växla in poängen mot presentkort på H&M eller Gina Tricot. För att kunna göra detta krävs det att du är medlem, vilket är helt gratis!

När man samlat ihop tillräckligt med poäng så dimper presentkorten ner direkt i brevlådan.

Gå in på denna länken för att bli medlem, NU!
(Går det inte att klicka på den så markera den och kopiera + klistra in)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?=98778

Lycka till!

Bamse utan byxor.

Som ni säkert har förstått ni som hänger med,
så är min hund väldigt speciell!
Han gick runt och slängde med något som jag undrade vad det var?
Det visade sig vara hans Bamses byxor som han själv fått av stackars Bamse!
Helt otroligt hur han lyckats med det? Måste ha hållt på ett tag!
Skrattade så jag kiknade!




Världens godaste laxrätt.

Tycker du om lax och ost? Vad vissa inte vet är att det är en underbar kombination.
Här kommer en laxrätt som är en av mina favoriter när jag får besök eller bara en mysig fredagskväll.
Man kan använda en annan mjukost än grevé men den tycker jag är perfekt.
Man kan även använda lättare produkter om man inte vill ha den så mäktig.
Men det är lixåm det som är hela grejen ;)

Du behöver:

4 st frysta laxfileér
En burk grevé mjukost
3 dl matlagningsgrädde
Persilja


enkelt!

Så här gör du:
Sätt ugnen på 200 grader

Lägg laxbitarna i en form
Lägg över mjukosten i form av klickar lite överallt (hela paketet)
Häll sedan över matlagningsgrädden
Toppa med färsk persilja

In i ugnen ca 30 min (känn igenom ostsåsen om laxen är färdig efter ca 25 min.)

Servera med pressad potatis.


Ett påhittat recept som gått vägen alla gånger!

Smaklig måltid!


Wall.E.

En av de mysigaste filmer jag någonsin sett! Måste ses!
En film utan knappt några ord men FULL med värme! 




Error.

Hatar den där jäkla error rutan som kommer upp här på blogg.se heeeela tiden!!!
Fler som har problem med den??

Topshop Urban outfitters.

Har som vanligt suttit och tittat igenom mina favvo sidor på nätet. Och detta var vad jag fastnade för idag....

Från topshop...



Urban outfitters...




Tänk om man vann 1 000 000 000 kr, då skulle jag bli klädmissbrukare!

Later

Kate Moss parfym.

Tror att jag ska införskaffa mig denna!
Vad tror ni om den?

Kate Moss naturligtvis :)



 

Fars dag.

Söndag söndag söndag och fars dag!
Älskade pappa som är bäst i hela världen!!

Tro det eller ej, gissa om jag styrde upp mig själv och gick ut igår i allafall!
Vinflaskan som stod i köket var alldeles för lockande och vi hade skit kul naturligtvis! 5 Tjejer som var ut!
Träffade även min lillasyster på Å. Usch va jag saknar henne! Vi ses alldeles för sällan nu förtiden! Kramade om varandra länge länge och sedan gick vividare till Bluemoon. De var knappt nå folk där när vi kom. Men sen ni, sen öste det in massa människor av olika slag. Fullt med snuskiga killar/gubbar på Bluemoon tycker jag. Men var helt okej på den fronten igår! Niclas var min taxi oc körde mig dit jag vill och hämtade mig när jag ville hem. Gullegrisen! En omtänksam jävel de där! Min Niclas! <3

Har varit välldans dålig på att uppdatera min blogg senaste dagarna. Varit hel tom i huvet! Trött och höst deppig.Seg helt enkelt! Men man måste ju vara de ibland oxå!

Tänk att Lars åkte ut ur idol. Tycker han var lite snäsig i fredagens program! Precis som att det inte gjorde ett skit att han åkte ut, att han nästan var tacksam? Väldigt speciell människa!

Jag har precis ätit korvstroganoff med ris, fan va gott de va! Jag älskar sånna akisdagar när man verkligen är sugen på allt! och inte att man bara mår dåligt. Allt är gott! Nästan allt i allafall! Och tacka gud för det bästa av allt! Vatten! Kallt vatten hur gott är inte det? Och oboy! :)

Nu ska jag kolla på en film och äta lite av mitt godis som är kvar från igår!

Puss

Dimma.

Slö slö slö slö...

Jag är så slö idag! Och man blir ju inte piggare av att titta ut! Så här ser det ut utanför mitt fönster och kl är endast lite över fyra!


Vänta! Jag ska nog ut och göra stan osäker ikväll!! Not!
Nä, ikväll blir antagligen lika med 0, precis som igår kväll!
Helt färdig och det blir film maraton och massa godis!
Ska i allafall ställa mig nu snart och orka göra lite lax och potatis som vi kan äta, så det blir lite lördags mat i allafall. Man ser inte ens på kortet hur träligt det är ute, det är värre än på bilden ska jag säga er!



Min godispåse! kom och tjaffsa!

Hoppas ni alla får en toppenkväll!

Puss på er!

Mulen,Kulen Lördag.

Usch va läbbigt väder det är! Jag avskyr November! Det är lixåm den där blask månaden med bara dimma och dis och döda träd, huuuvva. Wilgot lyckades hitta en bläckpenna i natt och nu har jag ingen bläckpenna kvar kan jag ju säga, pluss 10 kg bläck i sängen. Nä inte fullt så mycket, men nästan. Jag och Niclas skulle hitta på nåt idag, men man får ju inte direkt någon motivation när man tittar ut.

Igår kväll åkte vi aldrig hem till mamma, vi stannade hemma, köpte vääärldens största godispåse och kollade på 3 filmer. Det var faktiskt skönt!... Glömde bort att titta på idol bara! Knäppo! Får se reprisen på söndag.

Later


Fredag.

Hej allihoppa!
Sitter och tittar på ett gammalt insider avsnitt och målar naglarna med mitt lila nya nagellack.
Igår kväll tittade vi på en film som var riktgit bra enligt mig, Taken, hette den. Se den! Grymt spännande! Ska snart åka hem till mamma och äta pizza och titta på Idol! Får se vad idol Lars hittar på idag!? Det ska bli spännande! Tycker att han var så duktig på audition så förstår inte varför han ska hålla på som han gör nu! Sen är det så surt att loulou har åkt ut! Hur skön va inte hon?! Tycker att det inte är riktigt samma klass på dem som är med i år som det har varit förr. Ha en bra fredagkväll allihoppa! Kram på er!

hattpremiär.

Halloj!
Nu har jag varit och handlat en massa gott, bla mörkchoklad och äpplen som jag bara älskar! När jag var iväg så hade jag premiär på min svarta hatt från HM som har legat på hyllan i hallen sen i somras. Har lixåm inte vetat vad jag skulle ha haft den till riktigt, provat den ett dussintals gånger men har inte känts rätt. Förns ida. Hade svarta stövlar,svarta tjocka strumpbyxor, en grå stor stickad polo och svart skinnjacka, och hatten! Det uppskattades i allafall av mamma och Niclas som såg mig i den första gången. :) Jag såg ju cool ut, det var ju bra de! :) Nu ska jag strax till att laga lite mat här, vet inte vad bara? Kanske lax? Ska vi ha sånt lyx ikväll? Eller ska de bli nåt mer enkelt....? Får se vad det blir! Ååååh vad jag vill köpa en bra kamera! En systemkamera, det får bli nästa inköp! Älskar ju att ta kort.... Här kommer två suddiga mobil bilder på Wilgot och hans favorit, Bamse! Eftersom han är kolsvart så syns han knappt endå, även om ja hade haft en bra kamera...





See you!


Vad hände med "idol Lars"?

Fattar inte vad han håller på med? Vill han inte binda upp sig med något skivkontrakt eller vill han bara fula sig och göra sig själv till åtlöje? Han var en av mina favoriter förrut, nu börjar han ju nästan bli läbbig? Från en mysig, varm kille till någon som bara gör revolt på hela idol produktionen? Läste nyligen att Desmond child ska gästa idol på fredag och alla deltagarna skall sjunga låtar som han gjort, förrutom LARS? Han skall sjunga någon Nirvanalåt?! Va pinsamt! Vad håller han på med? Nån annan som har någon annan åsikt?


Apa.

Jag har hittat en apa! Och inte vilken apa som helst....



Den här lillen blåser torrt ditt nagellack när du sätter fingret på bananplattan! Hur bra är inte han?




Godmorgon.



Idag är jag uppe med tuppen! Är inte riktigt helt vaken ännu känns de som. Wilgot hörde precis nån här utanför och började skälla och morra, guu va han har blivit mesig nu da? Nån tonårskris! Han höll inte på så förrut! Så det måste vara nån fas. Här utanför står det två killar och skrapar sina bilar oxå. Nu är det dags för vinter tänker man då! Det är ett sånt där riktigt vinter tecken, samma som när det kommer frost i gräset....  kallt kallt kallt! Huvva! Jag är hungrig! Nu är inte det nåt ovanligt, men så här tidigt är det faktiskt de! Ska göra en kopp te och bara njuta av morgonen! Ha en bra dag alla!

Jag ska även passa på...

......att bjuda på två av mina favorit klipp från youtube oxå!







Dags för sängen! Godnatt!


veckans låt.


Ironik - Stay with me




snart dax.

Nu är det inte alls kvar till flytten! Tänk om det löser sig nu och att vi får flytta 1 dec, kanoners! Gu va bra de skulle va! Vi är så trötta på att bo 2 pers och en hund i vår lilla lägenhet på 37 kvm. Inget sovrum, sovalkov och ett minikök med ett litet bord. Nu kommer vi få ett stort sovrum och världens största kök med rundade fönster. Coolt! Lääängtar!!

Idag har jag varit ut på lite ärenden, eller Niclas har kört runt mig på lite ärenden till Apoteket bland annat. Sen har vi hämtat Ella på dagis oxå. Nu ska jag ta mig en svängom med Wilgot och hoppas på att han hänger med ut och rör lite på sig! Men han verkar rätt så stissig så det blir nog inga som helst problem.

Har by the way haft vääärldens skönaste mössa på mig idag!





Kram!

Sådär.

Nu är jag på god väg att ordna upp bloggen lite. Dags att göra något annat av dagen. Skolan tex! Wilgot ligger i mitt knä här å bara myser å suckar. Haha! Ska gå ut en stund sen ska jag sätta mig med skolan, men mina böcker har fortfarande inte kommit? Beställde dem för en vecka sen? Men det tar väl sin tid oxå.... Men en del saker kan jag ju inte göra utan böckerna! Frustrerande!

See you later.

Omstyling av bloggen.

Nu ska jag sätta mig och styla om bloggen så den blir som jag vill ha den. Ska göra så gott jag kan, är ingen hejjare på detta ännu men vi får väl se vad som trollas fram!

ÅÅÅÅÅååhh.

Detta är bland det sötaste jag sett och hört!
Denna historia är helt sann!
Läs igenom hela texten för att förstå bilderna!

En tigerhona på ett zoo i Kalifornien födde ett gäng ungar för tidigt.
Mamman klarade sig fint men ungarna gick inte att rädda.
Efter en tid märkte djurvårdarna att tigermamman höll på att tyna bort.
De förstod att hon höll på att sörja ihjäl sig efter förlusten av ungarna och sände ut ett SOS över hela USA. Men ingen djurpark hade några tigerungar att låna ut.Som ett sista deperat försök gav de henne några griskultingar iklädda tigerskinn.Hur skulle detta gå?
Skulle de bli fläskkotletter?
Eller?

Är hon inte årets Mother of the year!?










Slö.

Sitter här ganska så slö och tittar runt på olika bloggar och tittar runt i överhuvudtaget. Ska kanske ut med en tjejkompis och gå lite snart runt 20.00 sådär. Det skulle vara väldigt nyttigt, har gått en rejäl promenad idag redan men tycker det är så härligt att vara ute och gå, man känner sig så nyttig lixåm. Pratade med min hyresvärd idag oxå, och min kusin har första tjing på lägenheten, vilket är super duper bra! Då kan vi nämligen flytta nu 1 dec vilket är målet. Dom ska bara ses först! VA TREVLIG P! :) Han jobbar som försäljare så det blir nog inga problem där inte! Så nästa vecka gäller det att backa ihop saker i lådor så det blir så enkelt som möjligt att flytta sen, gillar inte att ha kvar saker till sista dan, även om jag är väldigt bra på de. Vi ska ju måla om 2 rum i nya lägenheten oxå, den andra killen flyttar ut därifrån den 28:e så vi hinner slänga upp lite färg innan flyttlasset går. Skönt! Funderar på brunt i vardagsrummet och vitt halva väggen och tapet halva väggen i sovrummet? Vad tror ni om de? Tycker om mörka vardagsrum med massa mys. Och ljusa kök och sovrum... vitt vitt vitt! Älskar vitt!

Ska ut å promenera!

Mineral Foundation.

Ville bara passa på att tipsa om detta mineral puder som jag använder dagligen. Huden andas och det är fyllt med Vitamin E och andra produkter som faktiskt är bra för din hy.


ca 300 kr på FACE.




Hallej.

Halli hallå!
Va trött man är nu för tiden, sov länge idag oxå. Ska sätta igång med pluggandet idag, kan ju inte göra så mycket eftersom jag inte fått hem mina böcker ännu, men ja ska göra det jag kan! Är på bättre humör idag tack och lov! Nu ska jag äta lite "frukost" och titta på gossip girl avsnittet som jag laddat ner från gårdagens visning i Usa. Sedan ska jag sätta mig med mina studier. Have a nice day!

så de så.

Följ min blogg med bloggkoll

God natt.

Nu säger jag Godnatt med....

Missy Higgins - Where I stood







Wilgot


Världens mysigaste hund.... Wilgot....






Meningen var att jag skulle ligga och läsa... men Wilgot kom upp och ville gosa...





Bilfärd hem till Niclas mormor i Hallsberg, Ella och Wilgot, radarparet....




Ingen lust...

Idag har jag inte haft någon lust att skriva här på bloggen! Varit super trött och sovit en massa, fått väldigt lite gjort, en riktig höst deppar dag. Tråk tråk tråk! Har allafall badat Wilgot och klippt honom lite, sen har jag fan inte gjort nån nytta alls förrutom att ja har lagat mat. Blev något ihopsläng av pastasås, creme fraishe, pasta och gratängost... nån gratäng helt enkelt, de va faktiskt riktigt gott dock. Nu ska jag ta mig en lång varm dusch och bara slänga mig framför tv:n. Tänker inte göra nån nytta idag alls, blir inge bra endå om man känner sig tvingad tll att plugga, Måste ha motivation för att det ska bli något bra utav de. Och motivation har jag ingen idag. Blääää....

Det går över till i morrn :)
Kram kram!

Urban outfitters

Här kommer jag nu att smälla upp en massa snygga grejer från urban outfitters....






Tråkigaste dagen på veckan är här!

Näst tråkigaste dagen efter Söndag är givetvis Måndag! På Söndagen har man jobbångest, och på Måndagen är det den dagen man hade ångest inför! Bra jobbat med veckorna du som fixade de! Som tur är så pluggar ju jag :) Men vet hur den där Söndags ångesten är och det är så många som tjatar om den nu, speciellt när det är mörkt och kallt och höst/vinter. Vad ska man göra då för att Måndagen ska bli en så bra dag som möjligt!? Man kan ju inte direkt tänka att det är någon annan dag, då blir det lite förvirring.... Man får helt enkelt göra det bästa av situationen! Man får tänka att Måndag är en härlig dag, ännu en härlig dag på jobbet, eller en hel vecka framöver....

Men men, det gäller att tänka positivt kring dom här Måndagarna!

Just try it!


Glöm inte...

....att gå in på bluebox.com och kika in deras härliga prylar, här är bara några av dem....



badanka (finns i olika färger och mönster, med doft.)
Psycho duschdraperi
Vetevärmare, nalle



Det börjar bli sent...


Nu har jag suttit i en timme och ändrat en massa på bloggen! Det enda jag inte får till är det viktigaste, headern. Kollat igenom 1000 ggr men allt stämmer, endå funkar det inte.

Va precis ute med Wilgot, träffade O och Tristan och fick även låna en bra bok av O som handlar om hundar och symptom. Ska försöka ta reda på varför Wilgot inte äter. Men tror ni inte att när ja kommer in till O så slänger han sig över Tristans matskål och äter upp det i stället? Han måste ju ha tröttnat på sin favvo mat här hemma?? Får väl byta då!?

Har i allafall bestämt mig för att ringa veterinären i morrn och be om en tid så vi får kolla upp så allt är som det ska! Skulle vara ganska så skönt att slippa vara orolig för det här mer.

Söndag

Idag är man inte så kaxig! Helt färdig! Som tur är så har Niclas mamma Wilgot hos sig och är just nu ute och går en långpromenad så det slipper jag idag! Kanon! Men saknar honom jätte mycket, han sov där oxå i natt så har inte träffat min hårboll på fleeeeeera timmar!

Festen igår var superkul! Kort kommer senare. Alla va utklädda! Och det var jätte mycke folk ute.

Nu ska jag göra ett stort glas oboy och bara jäsa framför Tv:n.


Happy Halloween


Nu är det verkligen vinter! Is på gatorna! Ska iväg och åka skridskor med Ella nu på dagen efter lunch. Och ikväll är det Halloween fest! Kul att alla har engagerat sig så och hittat olika outfits att ha på sig. En ska vara pimp, en dracula, en djävul, en indian mm. Riktigt skoj! Får se om ja får ett kort på min häxoutfit senare ikväll. Ha en bra dag!





RSS 2.0