Kevin är kvar!.

Hallej!
Här sitter jag och är fortfarande arg på fjortistjejerna som inte tänker mer än en död guldfisk. Men chipspåsen är halvuppäten och jag är nöjd över idol beslutet. Kevin måste ju vinna! Han är ju så otroligt mysig som människa och as bra på att sjunga! Dom andra kan ju bara önska att dom kunde sjunga lika bra! Kevin äger hela idol.





Jaha mer då? Jag har ätit pizza oxå ikväll, vegetarisk med extra oliver... mumma! Så jag har varit riktigt onyttig ikväll, precis som planerat. Har inte ens suttit på min pilatesboll en gång! Bra gjort va? :)
Fan jag börjar redan bli trött, jag som sov ganska länge idag. Men gick ju och la mig vid 3 i går. Eller idag. Så det är väl inte så konstigt kanske att man är helt slut endå. Jag har en sån där törstighets dag idag också, jag får inte nog av vätska, vill bara ha massor av vatten!! Maria och jag kallar en sån dag för sockersjukan, vi hörde nämligen nångång när vi var små att diabetiker dricker mycket vatten och är ofta törstiga. Ikväll har jag druckit typ 5 stycken 50 cl flaskor med vatten. Och jag är fortfarande törstig. Sjukt! Nu ska jag nog slänga mig framför tv:n eller lägga mig och läsa slutet på "Den tusende gången".


Later



Kommentarer
Postat av: F E B B

lycka till nu då! och du får bättre chans att vinna om du länkar, bara ett tips. INGET tvång! Good luck sötnos!



KEVIN OCH ALICE ÄR BÄÄST!

2008-12-06 @ 00:44:28
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: ella

tack så mycket (a)! <3

2008-12-06 @ 02:16:51
URL: http://mylifebyella.blogg.se/
Postat av: Gynning

Kevin är grym, han lär vinna!

2008-12-06 @ 15:32:19
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: Viktor

Kevin måste vinna idol och de tror jag han gör också. Tycker dock att Robin hade kunnat få vara kvar men han sjöng inte så bra den kvällen :/



/ViktorE

2008-12-07 @ 17:11:46
URL: http://viktore.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0