Bakis.

Idag är man bakis som sjutton gubbar. Men åååh va mysigt vi hade igår! Vi fick jätte god mat och marängswiss till efterrätt! Jätte fina presenter och en massa skratt. Julgranen hade Wilgot ner och ingen visste vilket paket som var till vem?! Som en vanlig jul helt enkelt. Ella 3 år, bytte om ungefär 30 gånger och skrek att hon svettades om benen eftersom hon hade så tjocka strumpbyxor. Fick bland annat en jätte snygg kökslampa i svart glas, som vi ska ha i nya köket!



Världens vackraste ängel, Ella.



Efter att vi hade varit hemma hos familjen Karlsson och firat jul så åkte vi hem, bytte om snabbt och cyklade till Maria och Viktor. Där var det lite folk som hade kommit och vi drack, skrattade, pratade och drack lite till. Senare begav vi oss ner på stan och in på Bmb för att skaka lite rumpa. Det fick vi i schlager baren bland annat. Efter krogen gick vi som vanligt till donken och smällde i oss hamburgare, sedan cyklade vi hem.

Något jag inte förstår! Det är att en förlovad kille som var med, stötte på mig hela kvällen med ringen på fingret! Patetiska egoist! Sånt där förstår jag verkligen inte!! Är man förlovad så är man, och då har man bestämt sig för en!
Idiot, och det sa ja till honom oxå!

Later

Kommentarer




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0